VUČIĆ UGASIO TAJKUNSKE MEDIJE: Svaki dan sedim sa gazdama Liverpula i Totenhema i smišljamo kako da rušimo Đilasa i Šolaka!

Autor: Republika

Vesti

21.07.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sarkastično je odgovorio na nebuloze koje su lansirali Đilasovi i Šolakovi mediji.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Tokom obilaska manastira Manasije, šef države odgovarao je na novinarska pitanja, a jedno od njih ticalo se i natpisa u opozicionim medijima koji se tiču odluke prelaska engleske Premijer lige na Arenu sport.

- Jeste, ja svaki dan sedim sa gazdama Aston vile, Totenhema, Liverpula i dogovaramo se kako da srušimo Đilasa i Šolaka. Oni su bastioni demokratije poznati u svetu, a naročito po poštenju - rekao je Vučić upitan da prokomentariše teze da je prelazak Premijer lige na Arenu sport udar na demokratiju u Srbiji.

- Oni zli fudbaleri i ja zli fudbaler hoćemo njih da ugasimo - naveo je predsednik.

- Ali sa druge strane, da uozbiljimo, vi vidite da je čitav taj deo političke scene tzv. lopov varijanta. Ako nam prođe da mi nešto kontrolišemo, da imamo pare za sebe, to je super, ako nam ne prođe i ako nam neko drugi, posebno neko ko ima deo državnog kapitala, ne prepusti utakmicu zato što mu vi plaćate funcionere i ljude u Telekomu kao što ste vi radili ranije, već se bore za svoje mesto pod suncem, bore se za svoju zemlju, za svoje preduzeće, e onda njih treba staviti na stub srama. Znate zašto je cena visoka, koliko god da je, a ne znam? Zato što je u prvom krugu Šolak ponudio više para, kako ja saznajem. Šolak i Đilas su ponudili više para u prvom krugu za tu istu Premijer ligu. Al onda smo mi napravili tu tajnu večeru sa tim fudbalerima, trenerima i ne znam kim.. šta da vam kažem... Al da znate da su u prvom krugu ponudili više para, a onda u drugom krugu nisu ponudili više para i propao biznis, propalo još para i Vučić je kriv - zaključio je predsednik Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading