CELU RERNU OČISTITE PROVIDNOM FOLIJOM: Ovaj magičan trik briše MASNOĆE - Pratite sledeća uputstva!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.02.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako da kompletno očistite rernu.

CELU RERNU OČISTITE PROVIDNOM FOLIJOM: Ovaj magičan trik briše MASNOĆE - Pratite sledeća uputstva!

Foto: YouTube/ Aurikatariina

Čišćenje šporeta sigurno nije jedan od omiljenih kućnih poslova, a rerne pogotovo. Kada se nataložila masnoća, deluje kao da morate biti pravi profesionalac kako biste otklonili sve tvrdokorne mrlje. Posle ovog trika, više neće biti tako. Konačno možete dovesti rernu u stanje kao kada je kupljena, a za to vam je potrebna providna folija i neko sredstvo za odmašćivanje koje imate kod kuće.

Kako se radi?

Unutrašnjost rerne poprskajte sredstvom. Ako imate mogućnost da izvadite određene delove kako biste ih bolje očistili, uradite to. Kada ste stavili sredstvo, onda preko stavite providnu foliju, tako da prekrije sve strane. Ostavite tako jedan sat. Uzmite žicu, a zatim sve izribajte pa pokupite vlažnom, čistom krpom.

Foto: YouTube/ Aurikatariina

Čišćenje stakla od rerne

Čišćenje stakla od rerne, mnogo je lakše. Ponovite korak, isto poprskajte sredstvom za čišćenje ili odmašćivanje, zatim istrljajte sunđerom. Bilo bi odlično da imate metalnu pločicu za čišćenje stakla kojom ćete prevući preko masnoća i skinuti je. Na kraju pokupite sve što ste skinuli vlažnom krpom.

Ako na još nekim delovima rerne, osim na staklu, imate jasno vidljive mrlje možete ih skinuti metalnom pločicom.

Rešetku iz rerne očistite tako što ćete naprskati sredstvo, a onda preći žicom za pranje sudova grubim pokretima. Prebrišete ih čistom krpom, pa onda okrenete i to ponovite na drugoj strani.

Ovako će vaša rerna biti kompletno čista!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading