TRI JEFTINA PREDLOGA KAKO DA KUPATILO UVEK MIRIŠE: Jednu stvar stavite na vatu i sklonite da niko ne vidi - Oduševiće vas!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.03.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li vas muče neprijatni mirisi u kupatilu? Imamo rešenje i za to!

TRI JEFTINA PREDLOGA KAKO DA KUPATILO UVEK MIRIŠE: Jednu stvar stavite na vatu i sklonite da niko ne vidi - Oduševiće vas!

Foto: Shutterstock, TikTok/ mama_mila_

Neprijatni mirisi iz kupatila mogu biti iz cevi, od peškira koji se nisu dobro osušili ili veša koji ima ustajao miris, a trenutno ga vadimo iz mašine. Kada se radi o jednoj ovakvoj osetljivoj prostoriji kao što je kupatilo, veoma je bitno da tu uvek bude prijatno. Niko ne želi da se kupa u smradu ili boravi generalno u takvom prostoru.

Mama Mila, žena koja zna sve trikove u kući, a za kupatilo je pravi profesionalac, podelila je svoja tri super jednostavna trika kako da vam kupatilo uvek lepo miriše. Neke možda već znate, ali evo još jedne prilike da ih ne zaboravite i isprobate u što kraćem periodu.

Prvi način

Najjednostavniji način da u kupatilu uvek bude prijatno je da u WC šolji imate neki osveživač. Takođe, povremeno čistite kazanče za vodom, a kako to možete uraditi uz pomoć paste za zube, pogledajte OVDE.

Foto: Unsplash/ Sidekix Media

Sređeno kupatilo

Drugi način

Prostirka za kupatilo povremeno se mora osvežiti. Pre pranja pomešajte sodu bikarbonu sa malo mirišljavog ulja i to pospite po njoj. Takvu je ubacite u mašinu za veš. Kada je izvadite mirisaće predivno.

Treći način

Uzmite malo vate i natopite je mirišljavim uljem. Vatu možete da odložite na neko nevidljivo mesto. Na primer ako imate neku vazu u kupatilu ili neku figuru sklonite vatu tu, a miris će trajati sigurno nekoliko dana.

Da li vam se dopao neki od ovih trikova?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading