ČITULJA ZA ESKOBARA: Poznato kada će biti sahrana Ranka Radoševića, porodica se oprostila od Nikšićanina (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Ranka Radoševića Eskobara će se obaviti 13. marta 2023. godina na groblju Orlovača, objavila je njegova porodica.

ČITULJA ZA ESKOBARA: Poznato kada će biti sahrana Ranka Radoševića, porodica se oprostila od Nikšićanina (FOTO)

Foto: St/N. Pančić, MUP, Printscreen/Novosti

Ranko Radošević Eskobar

Ranko Radošević poznatiji kao Ranko Eskobar ubijen je 9. marta dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju. Porodica je objavila čitulju u kojoj obaveštavaju rodbinu i prijatelje da će sahrana Radoševića biti u ponedeljak 13. marta na groblju Orlovača.

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Ranko Radošević iznenada preminuo 9. marta 2023. u 54. godini. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 13. marta u 14 sati na groblju Orlovača. Opelo počinje u 13.30 sati. Porodica prima saučešća u Hramu Sv. Prokopija od 11.30 sati - stoji u čitulji datoj u štampanom izdanju Večernjih novosti.

Republika

Foto: Printscreen/Novosti

Porodica objavila čitulju Ranku Radoševiću Eskobaru

Da podsetimo, policija je uhapsila Stefana Zlatanovića (28) i Luku Vučetića (26) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića.

Policija je za manje od 48 časova uhapsila direktne izvršioce - Stefana Zlatanovića (28) iz Lebana i Luku Vučetića (26) i Kraljeva.

Prema saznanjima Republike, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o malolenoj osobi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Hapšenje ubica Ranka Radoševića Eskobara

Kako otkrivamo, Stefan i Luka su ubistvo Radoševića "odradili" zbog duga za drogu i to je bio način da "skinu" dugovanje.

Njih dvojica se sumnjiče da su 9. marta na benzinskoj stanici u Rušnju usmrtili Ranka Radoševića zvanog Eskobar. Oni su se potom krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde ih je uhapsila beogradska policija.

Eskobar je slovio za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading