VALJEVSKA TVRĐAVA SPREMNA ZA PROLEĆE: Đak Partizana je poslednji u nizu novajlija!

Autor:

Sport

12.03.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasman u gornji deo tabele ne bi trebao da se dovodi u pitanje.

VALJEVSKA TVRĐAVA SPREMNA ZA PROLEĆE: Đak Partizana je poslednji u nizu novajlija!

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Ekipa Jadra 2013 je u prvoj godini od osnivanja uspela da izbori plasman u viši rang, od tada se takmiče u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Zapad).

Republika

Na zimsku pauzu mladi sportski kolektiv otišao je sa bodovnim saldom koji je bio dovoljan za desetu poziciju na tabeli. Igrači Jadra su 12 bodova uspeli da sakupe preko četiri pobede koje su ostvarili u toku jesenjeg dela prvenstva. 

Za vreme zimske pauze uprava kluba je dogovorila dolazak Marka Milivojevića (Iskra), Zlatka Matića (Iskra), Marka Jokića (ŽSK), Nikole Jerinića (ŽSK), Slobodana Krstića (Milenko Pavlović), Željka Popadića (Rakac), Branka Đurđevića (Novo Naselje), Marka Milinovića (Budućnost 1985), Marka Đurića (Budućnost 1985) i Jovana Jakovljevića (ŽSK). 

Iako je prelazni rok i zvanično završen pre mesec dana, uprava Jadra nije sedela skrštenih ruku. I pored dosta novih lica, vredno se tragalo sa igračima koji bi bez problema van prelaznog roka obukli njihovi dres, jedan takav je i dogovoren.

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Marko Milovanović

Marko Milinović je poslednji u nizu novajlija koji će obući dres Jadra za prolećni deo prvenstva. Milinović je prošao školu fudbala Partizana, kasnije je nastupao za Loznicu, Sopot, Železničar Lajkovac, Ribnicu.. Marko pokriva pozicije u napadu, reč je o veoma iskusnom igraču koji će u velikoj meri značiti mlađim saigračima.

Prolećni deo prvenstva ekipa Jadra otvara 19. marta na svom terenu protiv tima Popadić od kojeg su u prvom susretu poraženi rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading