DVA NEVEROVATNA TRIKA ZA ČISTU WC ŠOLJU: Spremite jednu pastu za zube i sve će sijati!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva odlična trika za toalet - uvek će biti čist i lepo će mirisati!

DVA NEVEROVATNA TRIKA ZA ČISTU WC ŠOLJU: Spremite jednu pastu za zube i sve će sijati!

Foto: unspalsh/ Giorgio Trovato, rintscreen/ YouTube/ JECA SVAŠTARICA

Čišćenje wc šolje pastom

Čišćenje toaleta ne spada u omiljene kućne poslove. Ako ste se u ovoj godini konačno osamostalili onda morate znati trikove koji će vam znatno olakšati posao. Čišćenje wc šolje nije ni lak posao, pogotovo ako ste početnik, ali uz ove savete uspećete da otklonite sve bakterije iz iste. Dakle, ako želite da vašem kupatilu date dodatni sjaj, potrebno vam je samo malo istraživanja kako biste imali perfektno čisto kupatilo. A u ovom slučaju nije potrebno istraživanje, već sve imate pred sobom!

Prvi trik sa pastom za zube

Potrebna vam je jedna pasta za zube i čačkalica, a može i igla.

- Pasta za zube daje svežinu, antibakterijska je, uklanja bakterije, a prijatnog je mirisa. Potrebno je da uzmete pastu bilo koje marke. Zatim isecite kraj. Pritisnite da izađe malo. Zatim uzmite čačkalicu i izbockaje je sa obe strane. Otvorite i poklopac da pasta malo curi. Ja sam već ovo probala i pasta mi je trajala tri meseca. Skinite poklopac sa vodokotlića i  ubacite pastu unutra. Sačekajte 10 minuta a zatim vratite poklopac. Toalet zahvaljujući pasti za zube biće bez bakterija, kamenca i imaće prijatan miris. Što duže pasta stoji, miris će biti jači i intezivniji - prenosi kanal "Jecina svaštarica".

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ JECINA SVASTARICA

Stavljanje osveživača u wc šolju

Drugi trik

Evo kako da pravilno stavite osveživač za toalet. Uzmite neke rukavice kako biste zaštitili ruke. Obično ga kačimo tako što jedan deo samo odvojimo i pustimo da bude zakačen sa spoljašnje strane wc šolje. Na taj način on smeta kada se daska za wc šolju spusti. Ustvari, samo je potrebno da osveživač zavučete ispod ruba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading