NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN DA SAMI NAPRAVITE PRIRODNI OSVEŽIVAČ PROSTORA: Gosti će biti oduševljeni! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tepihe i zavese možete prskati ovim prirodnim sredstvom i tako osvežiti prostoriju sa malo truda.

NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN DA SAMI NAPRAVITE PRIRODNI OSVEŽIVAČ PROSTORA: Gosti će biti oduševljeni! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Svi želimo da nam kuća lepo miriše, a ako u istoj ima pušača to nije baš ni laka zamisao! Zahvaljujući društvenim mrežama sada možemo pronaći brojne trikove, od onih koji nam se toliko svide da odmah probamo pa do onih koji se čine kao potpuna glupost! Verovatno ste i sami primetili da neke kuće ili stanovi uvek lepo mirišu. Ne mora da znači da je reč o preskupim omekšivačima ili osveživačima prostora. Danas, možete to napraviti i sami i uživati u mirišljavom domu.

Ovaj "recept" možete iskorisititi i kao osveživač ormana, ali je namenjen i osvežavanju prostora. Kada je reč o ormanu, priprema je sledeća. Na malo papira za pečenje stavite otprilike oko pola kesice sode bikarbone i granule za pranje veša. Sve to dobro zavežete i napravite malu "kesicu", koju ćete okačiti u orman. Mirisaće neverovatno!

A, ako vam je potreban prirodni osveživač prostora - uradite sledeće! Uzmite praznu flašicu koja ima pumpicu od nekog sredstva koje ste potrošili. Na dno sipajte granule i preko prelijete vodom. Prskajte na tepihe i zavese i tako ćete osvežiti prostor. 

Još jedan recept:

Destilovana voda

10 kapi eteričnog ulja po izboru (najbolje lavanda)

Jedna kašika sode bikarbone

Flašica sa raspršivačem

Pomešajte vodu, eterično ulje i sodu bikarbonu, kada ste sve to lepo sjedinili prebacite u flašicu. Zatvorite je i dobro promešajte. Prskajte po nameštaju, tepihu i zavesama. Ako vam je nameštaj osetljivog materijala, za svaki slučaj ga preskočite.

Vaši gosti i vi uživaćete u ovom mirisu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading