MENTALNA GROMADA! Neverovatan PREOKRET Novaka - Srbin PREVAZIŠAO sebe!

Autor:

Sport

08.01.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav gem za Novaka Đokovića.

MENTALNA GROMADA! Neverovatan PREOKRET Novaka - Srbin PREVAZIŠAO sebe!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković i Sebastijan Korda trenutno igraju finale ATP turnira u Adelejdu, gde se obojica bore za svoju prvu titulu u 2023. godini.

Đoković je bolje počeo meč, dolazio je do sigurnih gemova na svoj servis, dok je povremeno pritiskao servis rivala, ali do 4:4 nismo imali prilike da vidimo brejk.

To se sve promenilo u devetom gemu. Posle 16 vezanih poena na svoj servis, Đoković je posustao, pa je Korda sa četiri vezana poena stigao do brejka i na korak do prvog seta. Da stvar bude bolja po Amerikanca, imao je neverovatnih 40:0 na svoj servis i tri vezane meč lopte.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je spasio tri vezane set lopte

Međutim, na scenu stupa Novak Đoković. Uspeo je da izvuče sve tri set lopte, a da zatim u razmenama veže još dva poena, pa da sa pet u nizu stigne do neverovatnog preokreta i brejka, čime je ostao u prvom setu.

Đoković je mnogo puta do sada pravio nešto slično, najpoznatiji je preokret u finalu Vimbldona, kada je spasio 40:15, ali se čini da je srpski teniser trenutno prevazišao sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading