POZNAT TERMIN FINALA: Loša vest za Đokovića pred meč za TITULU u Adelejdu!

Autor:

Sport

07.01.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori nisu izašli Novaku u susret.

POZNAT TERMIN FINALA: Loša vest za Đokovića pred meč za TITULU u Adelejdu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u finale prvog turnira u kalendarskoj 2023. godini, pošto je u polufinalu Adelejda savladao Danila Medvedeva sa 2:0 (6:3, 6:4).

Srpski teniser je bio bolji igrač tokom čitavog trajanja meča, a osim problema sa povredom, nije bilo prevelikih poteškoća za Novaka da stigne do meča za titulu. Ipak, jasno je da je problem sa zadnjom ložom leve noge izazvao zabrinutost kod svih Đokovićevih navijača.

Srpski as se vratio na teren, završio meč, ali će sada imati znatno manje vremena da se pripremi za finale od svog sutrašnjeg protivnika Sebastijana Korde.

Naime, Kordi je Nišioka predao meč zbog povrede, pa je prvo polufinale završeno nešto oko osam po našem vremenu, pa će Đoković imati čak pet sati manje da se oporavio za veliko finale, koje je na programu sutra u 08:30 po našem vremenu.

Takođe, Novak će imati tek nešto preko 18 sati da sanira problem sa levom nogom, kako bi spreman izašao na megdan neugodnom Amerikancu, što deluje kao vrlo mali vremenski period, ukoliko je povreda malo teža od one kakvom se sada čini.

Novak Đoković i Sebastijan Korda se do sada nisu nikada sastajali u istoriji, tako da je jasno da srpskog tenisera očekuje težak meč, pošto neće znati šta može da očekuje od mladog Amerikanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading