NOVAK ODUSTAJE OD AUSTRALIJE? Đoković povlači potpuno NEOČEKIVAN POTEZ - igraće tamo gde ga ŽELE!

Autor:

Sport

07.01.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as potvrdio organizatoru da ima nameru da zaigra na turniru koji se igra početkom godine.

NOVAK ODUSTAJE OD AUSTRALIJE? Đoković povlači potpuno NEOČEKIVAN POTEZ - igraće tamo gde ga ŽELE!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Prakaš Sutar, direktor ATP Punea, izjavio je da ima "reč" srpskog tenisera Novaka Đokovića da će se okušati na turniru u Indiji.

Veliki problem pravi kalendar, tačnije činjenica da se popularni Tata Open poklapa sa australijskom turnejom, pa je preduslov da Srbin odustane od igranja na najmanjem kontinentu.

Sutar je optimista, uprkos preprekama.

Glavni problem je što igrači idu na Australijan open. Novak je veoma detaljan kada je reč o rasporedu, kao i oko toga šta jede i čini. Ne znam samo da li je nevakcinisanim strancima dozvoljeno da uđu u Indiju - počeo je Sutar, a potom je podvukao da silno želi da vidi Noleta u Indiji.

Novak je bio na vrhu naše liste želja. Neću reći koliko bismo ponudili, jer to što bismo potrošili bi se vratilo kroz prihode od takmičenja. Rekao je da kada ne bi išao u Australiju da bi ozbiljno razmotrio da dođe u Pune.

 

 

Prvi čovek Punea je istakao da se u više navrata sastao sa Đokovićem, a razgovarali su upravo na ovu temu.

Lično sam ga sreo na Rolan Garosu. Razgovarao sa sa njim i njegovim agentom. Susretali smo se u poslednjih pet godina i rekao je da će jednog dana definitivno doći u Pune. Verujem da uvek drži do svoje reči i da ćemo ga jednog dana videti na našem turniru - zaključio je Prakaš Sutar.

Podsetimo da se Novak trenutno nalazi u Adelejdu i nastupa na turniru koji služi kao priprema za Otvoreno prvenstvo Australije, a možda ga naredne sezone u ovo vreme budemo gledali u jednoj od najmnogoljudnijih zemalja sveta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ilke

07.01.2023 12:34

Da je on neka gromada od Č, nebi ni kročio u Australija ikad više.