NEZAPAMĆENO: Australija PODRHTAVA zbog Đokovića!

Autor:

Sport

05.01.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrač nastavio da briljira - ne može mu niko ništa.

NEZAPAMĆENO: Australija PODRHTAVA zbog Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio se da se nalazi u sjajnoj formi, te da od njega drhte svi rivali. Nole se, pobedom u dva taj-brejka nad Kventinom Alisom, plasirao u četvrtfinale Adelejda, čime je stigao do 31. vezane pobede u Australiji!

 

 

Naime, Srbin nije izgubio na najmanjem kontinentu još od 2018. godine, a uz tri osvojena pehara u Melburnu vezao je i trijumfe na turniru iz serije 250.

Takođe, na poslednjih 30 susreta Novak je poražen samo dva puta, što je još jedna potvrda da je potpuno spreman za predstojeći izazov u Melburnu.

Australijan Open biće odigran od 16. do 29. januara, a Patrik Muratolgu je izjavio da će vlasnik 21 Grend slem titule biti pod velikim pritiskom tokom popularnog "Ozi Opena".

Đoković će pokušati da osvoji 10. titulu u Melburnu, a pehar će braniti Španac Rafael Nadal, koji je prošle godine iskoristio neigranje našeg asa, koji je deportovan iz Australije jer nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading