TRESE SE KRALJEVSKA PALATA! ŠOKANTNE TVRDNJE PRINCA HARIJA O ODNOSU SA BRATOM: Izvređao je Megan, pa nasrnuo na mene

Autor:

Svet

05.01.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam je nasrnuo na brata Harija i oborio ga na zemlju zbog Megan Markl, otkrivaju odlomci memoari "Spare".

TRESE SE KRALJEVSKA PALATA! ŠOKANTNE TVRDNJE PRINCA HARIJA O ODNOSU SA BRATOM: Izvređao je Megan, pa nasrnuo na mene

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl ne prestaju da šokiraju javnost ispovestima iz života britanske kraljevske porodice, koju su napustili 2020. godine. Posle serijala "Hari i Megan" koji je mnoge iznenadio, mlađi sin kralja Čarlsa sada je u autobiografiji objavio da ga je brat, princ Vilijam, napao i oborio na zemlju!

Princ Hari je svoju knjigu nazvao "Spare", odnosno "rezerva", misleći na frazu o kraljevskim porodicama koje uvek imaju najmanje dvoje dece - prestolonaslednika i "rezerve". U knjizi je napisao da ga je princ Vilijam fizički napao i oborio na zemlju i izvređao Megan Markl.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vilijam i Hari

 

- Svađa je izbila u našoj kući u Londonu 2019. godine, rekao sam mu da se ponaša iracionalno, a on je nazvao Megan teškom, nevaspitanom i svađalicom. Odgovorio sam mu da mi ponavlja kao papagaj ono što štampa piše o njoj, a onda je počeo da urla na mene - prisetio se princ.

- Zgrabio me je za kragnu, pokidao mi ogrlicu i bacio me na zemlju. Pao sam na činiju za vodu našeg psa, koja je pukla. Ostale su mi vidljive povrede, modrice i posekotine od komada činije, na leđima. Ležao sam na podu ošamućen, a onda sam ustao i rekao mu da izađe napolje. Vilijam mi je odgovorio - hajde, vrati mi udarac. Tako smo se svađali kada smo bili deca. Odbio sam i on je otišao, malo kasnije se vratio i izvinio. Okrenuo se na izlasku i rekao mi da Megan ne mora da zna za incident. Pitao sam, misliš za napad? Odgovorio mi je da me nije napao - napisao je Hari, prenosi Mondo.

Princ Hari dalje piše da inicijalno nije obavestio Megan o napadu, već je najpre pozvao svoju terapeutkinju. Megan Markl je za tuču saznala tek kada je primetila povrede na njegovim leđima.

Odlomke iz knjige objavio je britanski Gardijan, a Dejli mejl piše da je velika misterija kako su novinari uspeli da se dokopaju primerka autobiografije princa Harija, pošto je izdavač "Pingvin haus" preduzeo mnoštvo mera kako nijedna reč ne bi "iscurila".

Knjiga princa Harija "Spare" izlazi početkom sledeće nedelje a već je na listi bestselera u pretprodaji na sajtu "Amazon".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading