KAO DA JE PREDOSETILA DA JOJ SE BLIŽI KRAJ! Princeza Dajana sinovima godinu dana pred SMRT napisala PISMO od kog ćete se NAJEŽITI!

Autor:

Zabava

07.09.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju analitičara, Dajana je predosetila da će njenim sinovima biti potrebna ogromna snaga za sve izazove koje će im život prirediti.

KAO DA JE PREDOSETILA DA JOJ SE BLIŽI KRAJ! Princeza Dajana sinovima godinu dana pred SMRT napisala PISMO od kog ćete se NAJEŽITI!

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

Život princeze Dajane ni dve decenije nakon njene tragične smrti ne prestaje da intrigira javnost. Tragedija u kojoj je izgubila život 1997. godine u Parizu potresla je ceo svet, a o detaljima i intrigama iz njenog života i dalje se priča.

Tako je, dve decenije nakon njene smrti, u javnost dospelo pismo koje je napisala svojim sinovima, a koje je brzinom svetlosti obišlo svet.

Naime, nekadašnji batler princeze Dajane, Pol Barel, jednom prilikom je rešio da sa javnošću putem društvenih mreža podeli pismo koje je napisala lično Dajana, a posvetila ga je svojim sinovima za koje je imala posebnu poruku.

Foto: Tanjug/AP

Prinčevi Vilijam i Hari sa ocem Čarlsom

 

Reči bezuslovne ljubavi i više od dve decenije kasnije izazivaju duboke emocije, a prema mišljenju analitičara, Dajana kao da je naslutila da joj se bliži kraj i će njenim sinovima biti potrebna ogromna snaga za sve izazove koje će im život prirediti.


– Volim svoje dečake do smrti i nadam se da će seme koje sam posadila i dalje rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost – stoji u pismu koje je Dajana posvetila svojim sinovima Vilijamu i Hariju pre 26 godina, odnosno samo godinu dana pre stravične nesreće u kojoj je izgubila život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading