ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA: Princeza Dajana se pred SMRT spremala za BEKSTVO, telohranitelj otkrio SVE detalje njenog plana!

Autor:

Zabava

25.08.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz života slavne princeze i godinama nakon njene smrti ne prestaju da intrigiraju javnost.

ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA: Princeza Dajana se pred SMRT spremala za BEKSTVO, telohranitelj otkrio SVE detalje njenog plana!

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

U memoarima koji nose naziv "Štiteći Dajanu: Priča njenih telohranitelja", jedan od njenih telohranitelja Li Sansum izneo je u javnost dugo čuvanu tajnu.

Naime, kako je naveo, princeza koja je tragično nastradala u avgustu 1997. godine, samo nekoliko nedelja pred smrt spremala se da se preseli u Ameriku i na taj način pokuša da zaštiti svoje sinove Vilijama i Harija od medija.

- Rekla mi je: 'Ne mogu ništa da uradim u Velikoj Britaniji. Tamošnje novine me napadaju bez obzira šta radim. Želim da odem u SAD i da živim tamo da bih mogla da pobegnem od svega. Barem u Americi me vole i ostaviće me na miru' - objašnjava on.

Foto: youtube.com/Irene Van Laar

Princeza Dajana

 

U tom trenutku, Sansum je rekao da se seća da je pitao Dajanu da li će joj se sinovi pridružiti, na šta je ona objasnila da joj nikada neće biti dozvoljeno da ih oduzme od kraljevskih dužnosti. Ako se preseli, Dajana je navodno rekla: "Verovatno ću moći da ih vidim samo tokom školskog raspusta.“

- Moglo bi se reći da je Dajana bila divna majka, tako voljena i pažljiva prema svoja dva dečaka, ali izgledalo je kao da će možda morati da ih obojicu ostavi u Velikoj Britaniji da bi pobegla od štampe, koja je progonila nemilosrdno svaki dan njenog života. To je takođe trebalo da ih oslobodi - piše Sansum.

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana i princ Čarls

 

Konačno, nakon nekoliko dana odmora, Dajana je odlučila da kaže novinarima da zauvek napušta Veliku Britaniju.

- Bila je uznemirena jer je inače redovno bio broj medija napolju, verovatno bi se povećao deset puta ako bi im ispričala tako veliku priču. Mesto bi bilo prepuno fotografa koji očajno žele da slikaju princezu koja će sve to ostaviti za sobom i pobeći u Ameriku - piše njen bivši telohranitelj.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Mesto nesreće u kojoj je stradala Dajana

 

Sansum je rekao da je princeza zaista otišla da razgovara sa novinarima tog dana, ali da na kraju ipak nije rekla ništa o potencijalnom preseljenju u SAD.

Samo nekoliko nedelja kasnije princeza Dajana stradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading