KAD SU JE UGLEDALI SVI SU ZANEMELI: Na sahrani Dragoslava Mihailovića se pojavila i ona, posle njenih reči svi su plakali!

Autor:

Zabava

16.03.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahrani Dragoslava Miahilović pojavila se i Iskra Brajović.

KAD SU JE UGLEDALI SVI SU ZANEMELI: Na sahrani Dragoslava Mihailovića se pojavila i ona, posle njenih reči svi su plakali!

Foto: republika.rs

Danas je sahrana našem čuvenom piscu Dragoslavu Mihailoviću, a na Novom groblju tokom opela se pojavila i ćerka Voje Brajovića iz prvog braka. 

Na sahrani su se pojavile mnogobrojne kolege, glumci, poznanici, ali i supruga, kao i sin i ćerka. Međutim, u jednom trenutku se tokom opela pojavila i Vojina ćerka Iskra, koju je dobio tokom prvog braka. 

Foto: republika.rs

Iskra Brajović na sahrani Dragoslava Mihailovića

 

Iskra se na dan kada je Dragoslav preminuo, oprostila od njega potresnim rečima na Fejsbuk profilu. 

- O tome koliko je zadužio književnost i našu kulturu neka pričaju drugi. I pričaće, još dugo. Mene ovde vežu jača sidra. Deda mog rođenog brata, koji liči na njega toliko da će mi od danas to biti pomalo tužno. Delilac rođendana sa mnom, zbog kojih smo ih nebrojeno puta proslavili zajedno, jer kad je porodično slavlje, nek je duplo - napisala je Isrka i nastavila.

 

 

"Ljubitelj pasa. Vlasnik jednog Raleta koji će ga verovatno zauvek čekati da izađu i posede u Studentskom parku. Podržavalac moje sklonosti ka poeziji. Moj metafizički deda. Nema smrti, to su samo promene oblika, do ponovnog susreta u drugačijem telu. Doviđenja."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lu

16.03.2023 14:31

I dalje be razumem zašto su zanemeli?

bbeba

17.03.2023 07:28

Ni ja ne razumem i sto je toliko vazno sto se ona oprostila? Valjda tu ima jos nekihblizih, starijih , porodice , pa i njen otac.