OVO JE KONTROVERZNA PRIČA RAMBA AMADEUSA: Prvu suprugu ostavio zbog studentkinje, a ona završila sa njegovim kumom!

Autor:

Zabava

15.03.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Rambo Amadeus našao se u centru skandala zbog navoda voditeljke Lejle Kašić da ju je napastvovao!

OVO JE KONTROVERZNA PRIČA RAMBA AMADEUSA: Prvu suprugu ostavio zbog studentkinje, a ona završila sa njegovim kumom!

Foto: ATA Images, printscreen/instagram.com/lejlakasic

Pre par dana kao bomba je odjeknula vest da je Rambo Amadeus uznemiravao producentkinju Lejlu Kašić, nakon čega je UNICEF raskinuo saradnju sa umetnikom. Rambo se oglasio na društvenim mrežama povodom optužbi voditeljke, a zbog ovog skandala su isplivali detalji iz njegovog privatnog života.

Muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić, ženio se dva puta. Njegova prva supruga, Biljana Milojević, profesorka psihologije, bila je u braku sa Antonijem tri godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin. Venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Foto: ATA Images

Rambo Amadeus

 

Par se razveo 2009, nakon više od 10 godina braka, a tim povodom je Rambo svojevremeno izjavio:

- Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti - rekao je za list Hello.

Vanbračna zajednica nije opstala, a poslednjih pet godina, bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac, prenosi Blic. Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer su Antonije i Lazar bili dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Foto: printscreen/instagram.com/lejlakasic

Lejla Kašić

 

Pre nekoliko godina, u medijima se pojavila priča o muzičarevom neverstvu sa medicinskom sestrom, a njegova žena tada je bila jasna, a njen komentar nasmejao je sve:

- Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, verovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rešenje - izjavila je Karin za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading