DELIJE U NEVERICI: Poznata sudijska trojka za prvi duel protiv Budućnosti!

Autor:

Sport

12.05.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na parketu Pionira će se nalaziti slovenački arbitri.

DELIJE U NEVERICI: Poznata sudijska trojka za prvi duel protiv Budućnosti!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraće u polufinalu Admiral Bet ABA lige protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice, jednog od najvećih rivala crveno-belog tima.

Jasno je koliko će pažnje izazvati ovaj susret, pa su svi sa nestrpljenjem čekali odluku ko će deliti pravdu na prvom duelu polufinalne serije. Sada je i to poznato, nakon što se Crvena zvezda Meridianbet oglasila saopštenjem.

Naime, crveno-beli su se oglasili pred duel sa velikim rivalom, a u jednom delu saopštenja su otkrili i koja trojka će arbitrirati prvi meč polufinala.

Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek; Ako neko nije informisan i nekome nije jasno… - navodi se u jednom delu objave aktuelnog šampiona na Jadranu.

Dobro je poznato kakvo mišljenje imaju navijači Crvene zvezde Meridianbet o slovenačkim sudijama, pre svega o Javoru, a zatim i o Puklu i Peteku, tako da ova informacija sigurno neće obradovati navijače kluba sa Malog Kalemegdana.

Prvi meč je na programu u nedelju, od 19 časova i 30 minuta, i biće odigran u beogradskom Pioniru, dok je drugi susret zakazan za 23. maj, a biće odigran u Morači.

Podsetimo, drugo polufinale će činiti pobednici parova u kojima igraju Cedevita Olimpija i FMP (trenutno 1:1 u seriji), odnosno Partizan i Studentski centar (trenutno je 0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading