MIJOVIĆ NEMA DILEMU: Ovo je razlog DEBAKLA u Pioniru!

Autor:

Sport

14.05.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna razlika za jedan meč doigravanja.

MIJOVIĆ NEMA DILEMU: Ovo je razlog DEBAKLA u Pioniru!

Foto: Starsport

Petar Mijović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet došli su do prednosti u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Budućnosti, rezultatom 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) .

Posle prvog duela ove serije svoje viđenje je dao i Petar Mijović, trener gostujuće ekipe, koja je odigrala jedan od najlošijih mečeva u ovoj sezoni.

- Posle ovakvog rezultata i prikazane partije u prvom poluvremenu, teško je pričati o utakmici. Protiv Zvezde morate da imate fokus od prvog do poslednjeg minuta, morate da budete na vrhunskom nivou, a mi smo igrali samo pet minuta i to na početku. Otvorili smo teren rivalu, Kampaco je razbio defanzivnu postavku, Zvezda je kažnjavali svaku našu grešku, a bilo ih je mnogo baš mnogo. Odbrana je bila blago rečeno meka - rekao je Mijović.

Foto: Starsport

Petar Mijović, trener Budućnosti

Naredni meč igra se 23. maja, a šef struke Podgoričana ističe da je fokus ključ svega i da bez toga oni ne mogu da budu ravnopravan duel aktuelnom šampionu na Jadranu.

- Okrećemo se meču koji nas očekuje na našem parketu. Ponoviću još jednom, fokus, energija i agresivnost u odbrani moraju da budu na vrhunskom nivou od prvog do poslednjeg minuta, ako želimo da budemo ravnopavan rival - zaključio je Mijović.

Njegov tim više nema pravo na kiks, a u slučaju poraza u Morači u narednom meču, sezona na Jadranu je za njih gotova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading