"DOLINA SMRTI" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Nakon 13 godina titula se vratila u Orašje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirano je i ostvareno.

"DOLINA SMRTI" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Nakon 13 godina titula se vratila u Orašje! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Orašje 1960

Nakon tri sezone takmičenja u okviru Treće rasinske okružne lige, pobedom u velikom derbiju nad ekipom Omladinca iz Pojata, dosadašnji lider, ekipa OFK Orašja 1960 i zvanično je stigla do šampionske titule i plasmana u viši rang takmičenja, Drugu rasinsku okružnu ligu.

 

Oko 350 gledalaca na popularnoj "Dolini smrti" napravilo je paklenu atmosferu i publika je znala da proslavi osvajanje šampionskog pehara nakon punih 13 godina. 

Gosti su očigledno podlegli atmosferi i njihova igra je bila prilično rastrzana, što je domaćin obilato koristio. Kako su se napadi domaćina u talasima smenjivali, tako je i navijanje bilo bučnije. 

U 35. minutu meča veliku gužvu u šesnaestercu gostiju iskoristio je Bratislav Savković koji nakon asistencije Šćekića, sa pet metara trese mrežu za erupciju oduševljenja na tribinama.

Fudbaleri OFK Orašja 1960 i u nastavak susreta ulaze maksimalno angažovano i nakon nekoliko vezanih udaraca iz ugla, Danijel Šćekić nebeskim skokom zahvata loptu glavom i mreža ekipe iz Pojata se drugi put trese. Igrao se 55. minut meča.

Aleksandar Golubović najbolji igrač Omladinca ostao je u džepu Nikolića i totalno je bio neutralisan i bezopasan.

Sjajnu akciju domaćina beležimo u 85. minutu. Kontranapad povukao je Kolarević, uputio pas ka Šćekiću, ovaj do Savkovića kojem je preostalo da rutinski završi posao.

 

- Treća rasinska okružna liga, 20. kolo:

OFK Orašje 1960 (Orašje) - Omladinac (Pojate) 3:0 (1:0)

Stadion: "Dolina smrti"

Gledalaca: 350

Strelci: B. Savković 35`, 85`, D. Šćekić 55`

OFK Orašje 1960 je i zvanično šampion i nakon 13 godina se vraća u okružnu ligu.Šampionat se završava narednog vikenda kada će novi šampion gostovati ekipi Bresno Polje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading