NI NJENA PODRŠKA IM NIJE POMOGLA: U Rumi nije pukla niti jedna struna - finiš šampionata donosi neviđenu dramu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su zasigurno najlepšu podršku, ali im to očigledno nije bio dodatni motiv da slave u velikom derbiju.

NI NJENA PODRŠKA IM NIJE POMOGLA: U Rumi nije pukla niti jedna struna - finiš šampionata donosi neviđenu dramu! (FOTO)

Foto: Republika

Uoči velikog derbija 26. runde južne grupe vojvođanskog fudbala, fudbaleri GFK Slovena iz Rume, aktuelnog lidera na tabeli dobili su podršku i od Stanije Dobrojević. Uputila je Stanije reči podrške sportskom sastavu iz svog grada, ali se navedeno ipak nije ispoljilo i na zelenom tepihu.

 

Susret između GFK Slovena i Železničara iz Inđije okončan je najnepopularnijim rezultatom 0:0, što je dodatno zakomplikovalo borbu u finišu sezne.

Pred oko 1.000 ljubitelja fudbala na stadionu u "Barkovačkoj dolini" viđena je velika borba dve ekipe koje sa punim pravom ističu glavnu kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojodina.

Foto: Instagram.com/Stanija Dobrojević

Podrška kakvu retko koji klub ima

 

Gosti su od prvog momenta pokušali da nametnu svoj stil igre, ali je izglednije prilike imao domaći sastav. Ipak, domaćim fudbalerima je u odsudnim trenucima nedostajalo nešto više koncentracije kako bi golman Milinović bio savladan.

Nastavak igre donosi i potpunu dominaciju domaćina. Najizglednije prilike na utakmici imali su Puzić i Brana Ilić koji je gađao sam ugao golmana Železničara, ali je čuvar mreže inđijskog kluba maestralno intervenisao i sprečio već viđeni Evrogol.

Na kraju susreta je okončan bez pogodaka i borba za plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala se nastavalja.

Foto: GFK Sloven Ruma

Borba za vrh tabele se nastavlja

 

- Vojvođanska liga Jug, 26. kolo:

GFK Sloven (Ruma) - Železničar (Inđija) 0:0

Stadion: "Barkovačka dolina"

Gledalaca: 1.000

Sudija: Ljubiša Berenji

Žuti kartoni: B. Ilić, Cvijić (GFK Sloven); Matijević, Živanović (Železničar)

Crveni karton: Smiljanić (Železničar)

GFK Sloven (Ruma): Šegavac, Malović, Jandrić, Puzić, B. Ilić, Živković (Dujić), Batalo (Parmaković), Savić, G. Ilić (Savinović), Stevanović, Cvijić (Vukmanović).

Železničar (Inđija): Milinović, Bosnić, Matijević, Smiljanić, Bajić (Sudžum), Osman, Radman, Trbović, Živanović, Šahurić (Grković), Savačević.

Fudbaleri GFK Slovena sa 54 osvojena boda i dalje drže lidersku pozciju, a u narednoj takmičarskoj rundi očekuje ih gostovanje u Kovilju gde će se sastati sa ekipom Šajkaša 1908, dok će drugoplasirani Železničar na svom terenu u Inđiji odmeriti snage sa ekipom Slobode iz Donjeg Tovarnika, ekipe koja zauzima treću poziciju na tabeli i koja će zasigurno u Inđiju stići sa jasnom željom da trijumfom sebe izbaci u prvi plan kada je u pitanju borba za Srpsku ligu Vojvodina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading