U PRIBOJU NIŠTA NOVO: Goleada FAP-a i rutinska pobeda nad Slogom! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešan niz "kamiondžija" je nastavljen.

U PRIBOJU NIŠTA NOVO: Goleada FAP-a i rutinska pobeda nad Slogom! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Na gradskom stadionu pokraj Lima odigrana je prvenstvena utakmica 26. kola Srpske lige Zapad u kojoj su snage na terenu odmerile ekipe FAP-a iz Priboja i Sloge iz Bajine Bašte

 

Već na samom startu meča domaćin je silovitim ulaskom u igru zagospodario terenom i kroz nekoliko dobrih akcija pokazao svoj kvalitet ostavivši fudbalere Sloge nemoćne na terenu.

U 5. minutu viđena je lepa akcija Babića i Odite koja nije krunisana golom. Pritisak na golmana Sloge, Golubovića, bio je neprestan, a njegov gol načeo je u 20. minutu Obiora Odita pogotkom sa bele tačke nakon starta Gudurića nad Janjićem.

Samo dva minuta kasnije Babić na centru beži odbrani Sloge i u susretu "1 na 1" sa golmanom Golubovićem loptu šalje u mrežu Bajinobaštana za dupliranje prednosti.

Dobre prilike u nastavku imali su Jovanović, Plazinić i Babić ali je Golubović dobro intervenisao na golu. Nadu da se Sloga rezultatski vrati u igru svojim saigračima dao je u 43. minutu Radojević nakon kornera koji je izveo Živanović ali je lopta završila u rukama spretnog golmana Đorđevića.

Do kraja prvog dela susreta igra je većim delom bila u posedu popularnih "kamiondžija", dok su fudbaleri Sloge ostali bez neke veće šanse da ugroze domaćina. 

Drugo poluvreme počelo je u istom ritmu. FAP je napadao, a Sloga se branila. Ulazili su u šanse Plazinić i Radović, ali se ispred gola čvrsto branio Golubović sve do 73. minuta kada Drašković postiže pogodak nakon što lopta neoprezno ispada iz ruku golmana Sloge. Samo tri minuta kasnije gosti doživaljavaju "deža vi" kada Babić ponovo hitro prolazi odbranu Sloge i po drugi put se upisuje u listu strelaca postavljajući konačan rezultat ovo susreta.

Treba posebno napomenuti da je i ovoga puta susretu na pribosjkom stadionu prisustvovao veliki broj ljubitelja fudbala. I pored loših vremenakih uslova oko 1.500 navijača došlo je da isprati meč između pribojskog i bajinobaštanskog srpskoligaša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK FAP (@fk.fap)

 

- Srpska liga Zapad, 26. kolo:

FAP (Priboj) - Sloga (Bajina Bašta) 4:0 (2:0)

Stadion: FK FAP

Gledalaca: 1.500

Sudija: Milan Balinovac (Ub)

Strelci: Odita 20`(11.m), Babić 22`, 76`, Drašković 73`

Žuti karton: Radović (FAP)

FAP (Priboj): Đorđević, Radović, Luković, Plazinić, Babić, Jovanović, Odita, Rašljanin, Drašković, Radovanović, Janjić. Igrali su još: Otašević, Đerković, Vučićević, Simić. 

Sloga (Bajina Bašta): Golubović, Novaković, Mitrović, Živanović, Veselinović, Arsić, Radojević, Gudurić, Ilić, Filipović, Tešić. Igrali su još: Radenović, Đorđević, Dželebdžić, M. Milosavljević, P. Milosavljević. 

Po završetku utakmice svoje utiske sa meča, za "Republika.rs" sumirao je kapiten FAP-a Jovan Radović:

- Obrađivali smo čitave nedelje dve varijante njihovog ulaska u igru tako da smo spremili sve kako treba. Dali smo gol na vreme, drugi gol nedugo posle toga i na kraju smo utakmicu rutinski priveli kraju sa još dva gola - istakao je Radović, a zatim izneo i očekivanja pred naredni duel protiv Sloge iz Požege:

- Idemo na pobedu. Kako smo krenuli tako ćemo i završiti. Ambicije ostaju iste i do kraja idemo jako. 

Četiri kola pre okončanja ovosezonskog takmičenja u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, ekipa FAP-a zazima treču poziciju na tabeli sa ukupno 53 osvojena boba, a kao što je već rečeno u narednoj takmičarskoj rundi gostuju Slogi iz Požege.

Sa druge strane, trenutno dvanaestoplasirani Bajinobaštani narednog vikenda dočekuju Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading