NAKON CRVENOG KARTONA, PUKLA PETARDA: Sremskomitrovčani deklasirali imenjaka iz prestonice - "majstorima" nije prijala ravnica! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivala se zanimljiva fudbalska predstava, ali rezultatske neizvesnosti nije bilo.

NAKON CRVENOG KARTONA, PUKLA PETARDA: Sremskomitrovčani deklasirali imenjaka iz prestonice - "majstorima" nije prijala ravnica! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog načinili su veliki korak ka plasmanu u baraž, a navedeni rezultat ostvaren je na zaista maestralan način.

 

Kada je to bilo najpotrebnije, u petom kolu plej-of faze Prve lige Srbije, sremskomitrovački prvoligaš zabeležio je najubedljiviji prvenstveni trijumf u sezoni 2022/23 čime je ne samo eliminisao imenjaka sa Novog Beograda kada je borba za baraž u pitanju, već su fudbaleri trenera Darka Tešovića sebi širom otvorili vrata doigravanja, a u perspektivi, možda čak i elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Čini se da je sve bilo rešeno u 37. minutu kada je Vladimir Nedeljković zaradio direktan crveni karton, a kao njegova posledica usledio je jedanaesterac kojeg je za domaćina realizovao Krsta Đorđević.

Kada je u poslednjim trenucima prvog poluvremena Đorđe Petrović duplirao prednost domaćeg sastava, čini se da je i pitanje pobednika ovog meča bilo rešeno.

U nastavku, na terenu je postojala samo jedna ekipa. Sjajnu partiju pružili su fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice, a mrežu Lazara Radojičića tresli su Stefan Ilić u 53, Nikola Ignjatović u 58. i Vladimir Petrović u 85. minutu susreta.

 

 

- Plej-of Prve lige Srbije, 5. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Radnički (Novi Beograd) 5:0 (2:0)

Stadion: Gradski stadion Sremska Mitrovica

Gledalaca: 250

Sudija: Miroslav Miletić

Strelci: K. Đorđević38`(11.m), Đ. Petrović 45`, S. Ilić 53`, N. Ignjatović 58`, V. Petrović 85`

Žuti kartoni: N. Ignjatović (Radnički Sremska Mitrovica); S. Lukić, L. Marjanović, N. Gluščević (Radnički Novi Beograd)

Crveni karton: V. Nedeljković (Radnički Novi Beograd)

Radnički (Sremska Mitrovica): Dragićević, Gajić, Grbović (Čarapić), Ignjatović (Milicanović), S. Ilić (Đukanović), Isailović, Ivić, Miodragović, Obuja (V. Ilić), Đ. Petrović (V. Petrović), Đorđević.

Radnički (Novi Beograd): Radojičić, Gordić (Gluščević), M. Lukić (Gulan), S. Lukić, Marjanović (Iharoš), Matejević (Veličković), Nedeljković, Obradović (Nuredini), Pešić, Sekulić, Đokić.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Nisu štedeli imenjaka sa Novog Beograda

 

Sremskomitrovački prvoligaš u ovom momentu sa 52 osvojena boda drži toliko željenu četvrtu poziciju, a ključan meč u borbi za baraž odigraće se u subotu 20. maja kada će Radnički gostovati Jedinstvu na Ubu.

Od ranije je jasno da su novobeogradski "majstori" pravu senzaciju načinili plasmanom u plej-of fazu takmičenja. U svojoj rasterećenosti, čini se da su do gostovanja u Sremskoj Mitrovici figurirali i kao kandidati za baraž, ali on nakon ovog ubedljivog poraza, ipak ostaje "nedosanjani san",

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading