KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Odlukom crno-belih, šampion se iznanada našao pred (ne)rešivim problemom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

aktuelna sezona još uvek nije privedena kraju, a već se najavljuju promene za narednu, koje mogu dovesti i do određenih promena u već donešenim odlukama.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Odlukom crno-belih, šampion se iznanada našao pred (ne)rešivim problemom!

Foto: Starsport

Superliga Srbije u fudbalu u sezoni 2023/24 imaće jednog prestavnika manje kada je u pitanju prestonički fudbal. Ne, niko od beogradskih članova elite neće napustiti ovo takmičenje, već je u pitanju privremena selidba.

 

Još ranije smo vas informisali da će ekipa Čukaričkog svoje međunarodne mečeve u sezoni 2023/24 igrati na novoizgrađenoj sportskoj lepotici u Loznici, a kako prenosi "Informer", prema rečima direktora kluba sa Banovog brda Vladimira Matijaševića, ova odluka se neće odnositi samo na mečeve Evro kupova.

Naime, u redovima Čukaričkog planiraju selidbu iz prestonice koja će trajati najmanje godinu dana, a u tom periodu izvršiće se detaljan rekonstrukcija stadiona crno-belih:

- Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo  informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno, biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou - istakao je Vladimir Matijašević.

Foto: FK IMT

"Traktoristi" se našli pred (ne)rešivim problemom

 

Istovremeno, navedena odluka će u mnogome uticati i na, najverovatnijeg ovosezonskog šampiona Prve lige Srbije, ekipu novobeogradskog IMT-a. Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u sportskim krugovima, novi član srpske klupske fudbalske elite, svoju premijernu sezonu u Superligi Srbije trebao je da odigra upravo na stadionu Čukaričkog, s obzirom da njihova, popularna "Traktor Arena" ne ispunjava uslove elitnog takmičenja.

Sada ostaje da sačekamo i zvaničnu informaciju kluba sa stadiona pored novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica" i vidimo gde će "traktoristi" u sezoni 2023/24 dočekati Crvenu zvezdu, TSC, Čukarički, Partizan, Vojvodinu,...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading