VREMENA ZA KALKULACIJE VIŠE NEMA: Poraz vodi ka ivici ponora, ali i tri boda ne garantuju ostvarenje primarnog cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pred jednima i drugima je 90 minuta odluke nakon kojih više ništa neće biti isto.

VREMENA ZA KALKULACIJE VIŠE NEMA: Poraz vodi ka ivici ponora, ali i tri boda ne garantuju ostvarenje primarnog cilja!

Foto: FK Loznica

Svaki susret do kraja ovosezonskog takmičenja ima prefiks odlučujućeg, mada se mora istaći i da eventualni uspeh ne garantuje ostvarenje primarnog cilja, ali zato poraz direktno vodi u ponor.

 

U okviru 5. kola plej-aut faze Prve lige Srbije na kruševačkoj "Mladosti" ekipa Trayala dočekuje Loznicu u susretu u kojem je pobeda vie nego neophodna obema ekipama.

Domaći sastav "gumara" u ovom momentu zauzima šestu poziciju sa 36 osvojenih bodova i u ovom momentu zaostaju pet koraka za gornjomilanovačkim Metalcem koji se nalazi u "sigurnoj zoni". 

Sa druge strane zeleno-beli iz Loznice za nijansu su u boljoj poziciji. imaju bod više u odnosu na predstojećeg rivala, ali i četiri boda manje u odnosu na već pomenuti Metalac, što dovodi do zaključka da niti jedan od predstojećih rivala, svoju sudbinu ne drži u sopstvenim rukama.

Uoči možda i najvažnijeg, ali ne i presudnog susreta, iskusni defanzivac Loznice Marko Marinković je za zvanični klupski Instagram nalog istakao:

- Očekuje nas težak meč sa direktnim konkurentom za opstanak. Za nas predstojeća utakmica je još jedno finale. Nadam se da ćemo se vratiti sa tri boda i nastaviti ka našem cilju, a to je opstanak u ligu. U dobrom raspoloženju diočekujemo predstojeći meč i uz maksimalan trud i zalaganje koje ovaj tim ima i poseduje, mislim da pozitivan rezultat neće izostati.

Foto: FK Loznica

Izjava iskusnog defanzivca

 

- Plej-aut Prve lige Srbije, 5. kolo:

Trayal (Kruševac) - Loznica (Loznica)

Stadion: Sportski centar "Mladost", Kriuševac

Datum: Subota, 13. maj

Početak: 17. časova

Nakon međusobnog susreta u Kruševcu, obe ekipe do kraja ovosezonskog šampionata očekuje po jedno gostovanje i meč na svom terenu. Loznica će 20. maja gostovati u Gornjem Milanovcu i upravo navedeni susret za njih bi mogao biti i odlučujući, dok će u poslednjoj rundi dočekati ekipu Rada koja je izgubila i teoretske šanse da se spasi ispadanja.

Kruševačke "gumare" očekuje gostovanje u Šapcu, da bi poslednjeg vikenda meseca maja dočekali čajetinski Zlatibor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading