BEZ STARCA, NEMA UDARCA: I u 56. godini života mreže trese kao od šale!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma je prolazna, ali je klasa večita.

BEZ STARCA, NEMA UDARCA: I u 56. godini života mreže trese kao od šale!

Foto: Instagram.com/Novosadski fudbal

I pored činjenice da nije odlučivao o borbi za vrh tabele, duel u Čeneju između istoimene ekipe i rivala iz Titela, bio je jedan od zanimljivijih koji je odigran u okviru 24. prvenstvene runde Druge novosadske lige.

 

U prvih pola sata igre, promene rezultata nije bilo, da bi gosti do rezultatske prednosti stigli u 32. minutu preko Mladena Trkulje koji je iskoristio upotrebljiv centaršut kapitena Titela Ivana Fodora. Pet minuta pre odlaska na odmor domaćin stiže do poravnanja rezultata, a u listu strelaca se upisao David Radosavljević.

Nastavak susreta doneo je nekolicinu prilika gostujućeg sastava, a do nove prednosti stižu u 56. minutu meča. Jovan Karataševski se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu Čeneja i primirao je domaćeg golmana da po drugi put vadi loptu iz mreže.

Novi primljeni pogodak primorao je fudbalere Čeneja da krenu ofanzivnije ka šesnaestercu gostiju, ali promene rezultata nije bilo sve do poslednjih trenutaka meča. Igrao se treći minut nadoknade vremena kada je pedesetšestogodišnji Nebojša Vilotijević oprobao udarac sa dvadesetak metara i lopta je završila u mreži gostujućeg sastava za konačnih 2:2.

Foto: FK Čenej

Crveno-beli iz Čeneja

 

- Druga novosadska liga, 24. kolo:

Čenej (Čenej) - Titel (Titel) 2:2 (1:1)

Stadion: FK Čenej

Strelci: D. Radosavljević u 40. i N. Vilotijvić u 90. minutu za Čenej; M. Trkulja u 32. i J. Karataševski u 56. minutu za Titel

Remijem u duelu protiv Titela, ekipa Čeneja je prekinula niz od pet uzastopnih poraza. Crveno-beli u ovom momentu sa 19 osvojnih bodova zauzimaju desetu poziciju na tabeli, a u narednoj takmičarskoj rundi gostuju novosadskom Borcu.

Titel na svom kontu ima bod manje i nalaza se na 11. poziciji, a priliku da zabeleže trijumf nakon osam utakmica u kojima nisu osetili slast pobede, imaće narednog vikenda kada će na svom terenu dočekati poslednjeplasiranu Slogu iz Loka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading