PIVO OPILO SOMBORCE: Lavovi prekinuli crni post i negativni niz! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

11.05.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mesec i po dana radovali su se i čelarevski crno-beli.

PIVO OPILO SOMBORCE: Lavovi prekinuli crni post i negativni niz! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva trijumfovali su nakon sedam mečeva bez pobede i četiri uzastopna neuspeha. Po drugi put ove sezone pobeđen je sastav ŽAK-a iz Sombora.

 

Nakon brojnih neuspeha i poraza bez datog pogotka, igrači ČSK Pivare su konačno odigrali pametnu i lepu utakmicu za gledanje. Meč je rešen brzopotezno u tri koraka. Rezultat je na kraju mogao biti znatn o ubedljiviji u korist domaćina.

Prvo poluvreme domaćin ulazi silno sa velikim brojem šansi. Preko centarfora Pilipovića su se ređale šanse u nekoliko navrata, u prilikama su se našli Lakić, Malešević i Ileš.

U 28. minutu domaćin stiže do prvog pogotka preko desnog beka Sikirića koji je centrirao u šesnaesterac. Lopta je dugo putovala, odbila se od zemlje, a Malešević je pritrčao sa pozicije levog boka i nepokriven volejem šutirao u bliži ugao i pogodio.

Tri minuta kasnije rezultat na semaforu po drugi put se menjao. Na levom boku kombinovali su Ileš i Malešević. Nakon što se lopta odbila od jednog odbrambenog igrača ŽAK-a, stiže do Ileša koji ulazi u peterac i asistira Pilipoviću kojem nije bilo teško da zatrese mrežu. Bio je to prvi pogodak Pilipovića u dresu čelarevskog kluba.

Deset minuta kasnije isti igrači su kreirali novi pogodak. Ileš je iskoristio grešku odbrambene linije gostiju, usledio je pas u prostor, a Pilipović udarcem sa ivice kaznenog prostora po treći put trese mrežu Somboraca.

I u nastavku susreta na terenu je viđena slična slika. Domaćin je napadao, dok su gosti pokušali u par navrata da ugorze gol čelarevskog kluba, ali je njihov najagilniji fudbaler Opačić uglavnom bio usamljen u špicu napada i nije uspevao da se izbori sa dobro organizovanom odbranom domaće elipe. 

Poslednji trenuci meča donose i kazneni udarac za ČSK. Jedanaesterac je izborio Majstorović, a isti igrač je i pristupio izvođenju najstrože kazne. Međutim, usledio je prilično neozbiljan udarac, pokušao je domaći fudbaler da izvede "panenku", ali je ona otišla preko gola. 

 

- PFL Sombor, 26. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - ŽAK (Sombor) 3:0 (3:0)

Stadion: FK ČSK

Gledalaca: 100

Sudijska trojka: Jovica Jerilović (Apatin), Zorana Mirković, Ivan Komloši

Strelci: Malešević 28`, Pilipović 31`, 41`

Žuti kartoni: Mitrović (ČSK Pivara); Glamočanin (ŽAK)

ČSK Pivara (Čelarevo): Tankosić, Sikirić (Čakar), Pavlović, Malešević, Lakić, Pilipović (Majstorović), Jovanić, Milošević, Šoven, Mitrović (Vulević), D. Ileš (Glišić).

ŽAK (Sombor): Kozlina, Grgić, Šimunov (Milenković), Dabić, Glamočanin, Hoscieslavski (Mihaljev), Štimac (Vujnović), Krstić, Opačić (Šarčanski), Lerić (Banić), Vidović.

Igrač utakmice: Pilipović

Nakon ovog susreta ČSK Pivara se i dalje nalazi na šestoj poziciji sa 40 osvojenih bodova, dok je ŽAK iz Sombora ostao na desetom mestu Područne fudbalske lige Sombor sa 27 bodova.

U sledećem kolu ČSK Pivara će u komšiluk na derbi kola protiv Budućnosti iz Gložana, dok ekipa ŽAK-a ima još jedan težak izazov u vidu lidera na tabeli staparskog Hajduka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading