HVALA I SREĆNO: Nakon tri pobede u četiri odigrana prvenstvena susreta, usledio je rastanak - klub je već imenovao i novog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.05.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne...

HVALA I SREĆNO: Nakon tri pobede u četiri odigrana prvenstvena susreta, usledio je rastanak - klub je već imenovao i novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Početkom meseca aprila ekipa Omladinca iz Novog Sela prekinula je saradnju sa dotadašnjim trenerom Goranom Ilićem, a nedugo zatim rukovodstvo kluba je na poziciju trenera postavilo Ivicu Vasića.

 

Vasić je na klupi sedeo u prethodne tri utakmice tokom koje je ekipa iz Novog Sela u okviru Raške okružne lige zabeležila tri trijumfa (Radnik Ušće 1:0, Tavnik 3:0 i Proleter Pečenog 2:0) i jedan poraz (OFK Progorelica 0:1), ali je upravo neuspeh u Progorelici bio presudan da dođe do smene šefa stručnog štaba.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Tri pobede u četiri meča i smena - Ivica Vasić

 

Rukovodstvo Omladinca iz Novog Sela brzo je reagovalo. Uoči narednog susreta koji je na programu već u nedelju 14. maja, kada će u Novo Selo gostovati ekipa Ibra iz Mataruške Banje, odlučeno je da će ekipu u finišu šampionata predvoditi Bojan Kostić.

Da podsetimo, sportski kolektiv iz Novog Sela u ovo momentu na tabeli Raške okružne lige zauzima osmu poziciju, a ekipa je u 20 prvenstvenih mečeva ostvarila skor od osam pobeda, tri remija i devet poraza.

U preostalih šest mečeva ovosezonskog takmičenja Omladinac će na svom terenu u Novom Selu dočekati Ibar iz Mataruške Banje, Borac iz Vraneša i Mladost iz Vrdila, dok će gostovati u Konarevu ekipi Budućnosti, kao i ekipama Rudara iz Baljevca i Jedinstva 2017 iz Tutina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading