EVROPSKA BAJKA JE U REZULTATSKOM SMISLU OKONČANA: "Radnička klasa" poražena i u Kopenhagenu - razloga za nezadovoljstvo nema! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.05.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan kraj evropskih ambicija.

EVROPSKA BAJKA JE U REZULTATSKOM SMISLU OKONČANA: "Radnička klasa" poražena i u Kopenhagenu - razloga za nezadovoljstvo nema! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca nakon gostovanja u Kopenhagenu i pored činjenice da je do kraja takmičenja u grupnoj fazi ostalo da odigraju još jedan susret, izgubili su sve šanse da se početkom juna meseca nađu na završnom turniru ovosezonskog "Feniks trofeja" u Milanu.

 

Nakon poraza od italijanske Brere iz Milana u Beogradu na krovu Tržnog centra "Stadion" rezultatom 3:5 i poraza od Skjolda iz Kopenhagena 0:5, popularna "radnička kalasa" je i na gostovanju u danskoj prestonici u okviru 3. kola "grupe C" doživela neuspeh identičnim rezultatom.

Svoje premijerno učešće na međunarodnoj sceni Miljakovac će okončati gostovanjem u Milanu gde će 16. maja na "Sivika Areni" gostovati ekipi Brere.

- Feniks trofej - "grupa C", 3. kolo:

Skjold Kopenhagen (Danska) - Miljakovac (Srbija) 5:0 (2:0)

Stadion: "Osterbro", Kopenhagen

Startna postava FK Miljakovac: B. Jovanović, Manić, Milojević, Tašić, Ranković, Tanasković, Dimitrov, N. Jovanović, Igić, Škara, Petković.

Treba istaći da su fudbaleri i stručni štab beogradskog kluba sjajno dočekani u Kopenhagenu, a po okončanju susreta mnogobrojni navijači danskog kluba tiskali su se kako bi dobili autograme od članova "radničke klase".

 

Ekipa Miljakovca se sada okreće obavezama na domaćoj sceni. U okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", "radničkoj klasi" je ostalo da odigra još tri prvenstvena susreta, a već u nedelju ih očekuje težak meč protiv aktuelnog lidera, ekipe Bežanije, anakon gostovanje u Milanu očekuju ih još dueli sa Velikom Moštanicom i Rekreativom 011.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading