UMIVANJE STADIONA UOČI ODLUČUJUĆEG DERBIJA: Za vikend će u prestonici Zvezda i Partizan biti u drugom planu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kucnuo je čas da se u odlučujuću bitku krene.

UMIVANJE STADIONA UOČI ODLUČUJUĆEG DERBIJA: Za vikend će u prestonici Zvezda i Partizan biti u drugom planu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Iako je do velikog derbija Srpske lige Beograd ostalo još četiri dana, pripreme za odlučujući susret uveliko traju.

 

U subotu 13. maja na Gradskom stadionu u Gornjoj varoši sastaće se dve prvoplasirane ekipe beogradske grupe srpskoligaškog karavana, Zemun koji u ovom momentu ima tri boda više u odnosu na rivala sa stare Karaburme, ekipe OFK Beograda.

Obe ekipe pružaju sjajne partije u prolećnom delu sezone. I jedni i drugi zabeležili su po deset pobeda u 11 prvenstvenih mečeva, uz jedan remi i sve navedeno jasno ukazuje da je pred nama sjajna fudbalska predstava, nakon koje će se znati i ime novog člana prvoligaškog karavana, ili možda neće...

U ovom momentu, kao što je već rečeno, plavo-zeleni imaju tri boda prednosti i jasno je da bi i remijem bili zadovoljni. Sa druge strane ekipi sa Omladinskog stadiona trijumf bilo kojim rezultatom, ne samo da donosi bodovno poravnanje, već i prednost u međusobnom skoru, s obzirom da je prvi susret dve ekipe okončan bez pobednika i bez golova rezultatom 0:0.

- Srpska liga Beograd, 27. kolo:

Zemun (Zemun) - OFK Beograd (Beograd)

Stadion: Gradski stadion u Zemunu

Datum: Subota, 13. maj

Početak: 14 časova

Pripreme za ovaj meč već su otpočele, a kako se može videti na fotografijama zabeleženim na Gradskom stadionu u Gornjoj varoši, domaćin želi da omogući ljubiteljima fudbala što bolje uslove za praćenje velikog derbija. U toku je pranje stolica na tribinama koje će zasigurno biti dobro popunjene navijačima obe ekipe, ali i ljubiteljima fudbala u prestonici.

 

Treba napomenuti da nakon susreta 27. kola, ostaju još tri takmičarske runde do okončanja ovosezonske Srpke lige Beograd. U tim susretima Zemun će se sastati sa BASK TEK-om, Sinđelićem i lazarevačkim Borcem, dok OFK Beograd očekuje duele protiv surčinskog Jedinstva, novobeogradskog Studentskog grada i BSK Borče.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading