NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA JE IZABRAN: Iskusni stručnjak neće imati lak posao u finišu šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati su uslovili novu promenu na klupi...

NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA JE IZABRAN: Iskusni stručnjak neće imati lak posao u finišu šampionata!

Foto: FK Polet Ratina

Ekipa Poleta iz Ratine u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Zone Šumadijsko-raške i u ovom momentu, nakon 21. odigranog prvenstvenog kola zauzimaju desetu poziciju na tabeli.

 

Sportski kolektiv koji se nalazi u mestu koje je svega pet kilometara udaljeno od Kraljeva, u aktualenoj sezoni ostvario je skor od sedam pobeda, četiri remija i deset poraza i u ovom momentu sa 25 osvojenih bodova, ima sedam poena više u odnosu na novopazarski OFK Ras koji se nalazi "ispod crte", u zoni ispadanja.

Tokom poslednja tri prvenstvena kola Polet je osvojio svega jedan bod. Remizirali su protiv kragujevačke Šumadije 1903 rezultatom 2:2, ali su zatim usledili porazi u duelima protiv Srbije iz Ilićeva (0:1) i već pomenutog OFK Rasa iz Novog Pazara (3:5), što je i dovelo do odluke klupskog rukovodstva da se "šok terapijom" pokuša da ekipa izađe iz rezultatske krize.

U tom cilju za novog šefa stručnog štaba imenovan je Branislav Đurić. Reč je o četrdesetdevetogodišnjm stručnjaku koji je do kraja prethodne godine radio u kraljevačkoj Slogi kao pomoćni trener.

Foto: FK Polet Ratina

Ekipa Poleta koja je započela zimske pripreme pred nastavak sezone

 

Trena napomenuti da je ekipa Poleta i Ratine u aktuelnoj sezoni već izvršila jednu smenu na poziciji šefa stručnog štaba. Polovinom meseca decembra 2022. godine, Mile Vuletić je preuzeo "rukovodeću palicu", a klub je sa njim na poziciji trenera ostvario dve pobede, isto toliko remija i četiri poraza.

Do kraja šampionata ostalo je da se odigra još pet prvenstvenih kola, a priliku za debi na klupi novog kluba, Đurić će imati u nedelju 14. maja kada će Polet u Ratini dočekati Goč iz Vrnjačke Banje.

- Raspored utakmica FK Polet Ratina do kraja sezone 2022/23:

22. kolo: Polet (Ratina) - Goč (Vrnjačka Banja)

23. kolo: Trepča (Kosovska Mitrovica) - Polet (Ratina)

24. kolo: Polet (Ratina) - Karađorđe (Ribnica)

25. kolo: Polet (Ratina) - Jošanica (Novi Pazar)

26. kolo: Bane 1931 (Raška) - Polet (Ratina)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading