U NASTAVAK SEZONE SA NOVIM TRENEROM: Vuletić preuzeo kormilo Poleta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak sezone ekipa kreće sa novim kormilarom na klupi.

U NASTAVAK SEZONE SA NOVIM TRENEROM: Vuletić preuzeo kormilo Poleta!

Foto: FK Plet Ratina

Fudbalski klub Polet iz Ratine prvi deo sezone u okviru Zone Šumadijsko-raške okončao je na šestoj poziciji sa skorom od pet pobeda, dva remija i šest poraza i čini se da u ovom momentu ekipa teško može da se uključi u borbu za sam vrh tabele, ali istovremeno neće morati da strepi za očuvanje statusa u četvrtom rangu takmičenja.

 

Možda je ekipa mogla u finišu jeseni da na svoj konto upiše još koji bod više, ali je Polet u samom finišu prvog dela takmičenja u pet utakmica zabeležio jedan remi (Bane 1931 Raška 1:1) i dva poraza (Goč Vrnjačka Banj 1:3, Jošanica Novi Pazar 1:3).

Pred start priprema za predstojeće proleće rukovodstvo Poleta imenovalo je i novog šefa stručnog štaba. Novi trener ekipe iz Ratine postao je Mile Vuletić, dobro poznato ime u fudbalskim krugovima, neko ko ima zavidnu igračku,ali i trenersku karijeru. 

Treba napomenuti da je Vuletić tokom svoje igračke karijere, jednu sezonu nosio i dres Poleta.

U prvom kolu prolećnog dela sezone, Polet će na svom igralištu u Ratini dočekati ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka. Dve ekipe su se u aktuelnoj sezoni sastale u okviru 1. kola novog šampionata, 20. avgusta, a susret je okončan trijumfom ekipe iz Zubinog Pooka rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading