SMENA NA VRHU: Lider torpedovan u Kruševcu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider je pao...

SMENA NA VRHU: Lider torpedovan u Kruševcu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Dvadesetčetvrta runda ovosezonske Zone Zapad donela je smenu na vrhu tabele. Ekipa iz Resavice iskoristila je kiks dosadašnjeg lidera u Kruševcu i šest kola pre kraja takmičenja ima najveće izglede da se od jeseni nađe u višem rangu takmičenja, Srpskoj ligi Istok.

 

Duel između trećeplasiranog Jedinstva 1936 i Morave 1918 iz Ćuprije odigran je na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" u Kruševcu, a krajnji ishod svakako se može smatrati velikim iznenađenjem, ne na osnovu trijumfa kruževačke ekipe, veća načinom na koji je do njega došlo.

Naime, domaći fudbaleri su od starta gospodarili terenom i pitanje pobednika rešili već nakon 20 minuta igre kada su stekli ogromnih tri gola prednosti. 

Nikola Jovanović je tresao mrežu gostiju iz Ćuprije u 13. i 16. minutu, a treći pogodak delo je Mladena Kostića pet minuta kasnije. U nastavku susreta golova nije bilo sve do nadoknade drugog poluvremena kada je tačku na ubedljiv trijumf kruševačke ekipe postavio Nikola Gašić.

 

- Zona Zapad, 24. kolo:

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Morava 1918 (Ćuprija) 4:0 (3:0)

Stadion: Sportski centar "Jedinstvo 1936"

Strelci: N. Jovanović 13`, 16`, M. Kostić 21`, N. Gašić 90`

Drugim porazom u poslednjih pet prvenstvenih duela Morava 1918 je prepustila čelnu poziciju ekipi Rembasa iz Resavice koji u ovom momentu ima dva boda više u odnosu na ekipu iz Ćuprije, a u trku za plasman u viši rang takmičenja uključilo se i kruševačko Jedinstvo 1936 koje u ovom momentu sa 64 osvojena boda, zaostaje tri poena za novim liderom šampionata.

U narednom kolu Kruševljani gostuju ekipi Majdevo-Kupci, dok Morava 1918 na svom terenu u Ćupriji dočekuje Orlove iz Jasenova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading