SRBIJA IH MORA PODRŽATI: Došlo je vreme da se u Evropu krene - "radnička klasa" ne gubi nadu, put do Milana, vodi preko Kopenhagena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na red su došla i nova iskušenja na međunarodnoj sceni.

SRBIJA IH MORA PODRŽATI: Došlo je vreme da se u Evropu krene - "radnička klasa" ne gubi nadu, put do Milana, vodi preko Kopenhagena!

Foto: Instagram.com/Fenix trophy

Fudbaleri Miljakovca u dosadašnjem toku šampionata u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" i nisu ostvarili očekivane rezultate. Tri kola pre kraja ovosezonskog takmičenja, klub je izgubio i teoretsku šansu da se bori za plasman u viši rang, Prvu beogradsku ligu - "grupa A", ali će sezona 2022/23 svakako ostati zlatnim slovima upisana u analima kluba.

 

Po prvi put u klupskoj istoriji ekipa Miljakovca izašla je na međunarodnu scenu, a u sredu 10. maja očekuje ih i treći susret u okviru ovosezonskog "Feniks trofeja", a ujedno će to biti i prvi takmičarski meč koji će popularna "radnička klasa" odigrati van granicva Srbije.

U prethodna dva susreta Miljakovac je u Beogradu, na popularnom "Krovu" u Zaplanjskoj ulici poražen od italijanske Brere iz Milana rezultatom 3:5, da bi poslednjeg dana meseca novembra prethodne godine, na istom mestu dočekao i predstojećeg protivnika, Skjold iz Kopenhagena, a danski sastav je golovima Forum-Hansena, Huseinija, Madsena i Pugarda slavio sa ubedljivih 5:0.

Priliku za  revanš Milajkovac će imati, kao što je već rečeno u sredu 10. maja, a susreta na stadionu "Osterbro" u Kopenhagenu na programu je od 18 časova.

- Feniks trofej - "grupa C", 3. kolo:

Skjold Kopenhagen (Danska) - Miljakovac Beograd (Srbija)

Stadion: "Osterbro", Kopenhagen

Datum: Sreda, 10. maj

Početak: 18 časova

Foto: Instagram.com/Fenix trophy

Feniks trofej - "grupa C"

 

Ukoliko bi fudbaleri Milajkovca uspeli da naprave prvorazrednu senzaciju i u preostala dva meča u Kopenhagenu i Milanu, izbore plasman na završni turnir "Feniks trofeja", učestvovaće na F4 turniru koji će ove godine biti odigran u Milanu 7. i 8. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading