DONETE SU VAŽNE ODLUKE: Klub se javnosti obratio saopštenjem - slede tektonske promene!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se iz korena menja.

DONETE SU VAŽNE ODLUKE: Klub se javnosti obratio saopštenjem - slede tektonske promene!

Foto: FK Sloga Miloševac

Fudbaslki klub Sloga iz Miloševca već dve sezone takmiči se u okviru Opštinske lige Velika Plana, a dosadašnja ostvarenja daju im velke šanse da se već od naredne jeseni nađu u višem rangu takmičenja, Podunavskoj okružnoj ligi u kojoj su se poslednji put nalazili u sezoni 2020/21.

 

U cilju razvoja kluba, rukovodstvo je donelo važne odluke koje su javnosti predočene u vidu saopštenja koje prenosimo u celosti:

- Kao klub sa velikom tradicijom, osnovani 1932. godine, nikad nismo gledali nazad i uvek smo težili da idemo korak ispred svih, jer samo tako možemo dostići nivo koji ovaj klub i mesto zaslužuju. Miloševac kao opština zaslužuje da se njen klub takmiči u višem rangu i jačoj ligi sa klubovima i na stadionima gde tribine nikada neće biti prazne - stoji na početku saopštenja, a zatim se navijačima predočavaju i određene odluke koje su donete:

- Na osnovu svega navedenog, klub razmatra različite solucije. Boje kluba nikada se neće menjati, ali razmatramo mogućnost promene klupskog grba. Želimo da napravimo "bum", kojim će Sloga postati prepoznatljiva, takođe želimo i da redizajniramo dresove. Ulepšaćemo i spoljašnju stranu stadiona, a tribine će biti u bojama kluba. Molimo navijače i simpatizere za strpljenje i varu, jer Slogi želimo samo najbolje. Znamo kako, ali bez Vaše podrške naša opština nikada neće načiniti korak dalje. Ako Bog da, od sledeće sezone Slogu ćete gledati 30 vikenda, a ne kao do sada samo 14.

Foto: FK Sloga Miloševac

Novi klupski logo

 

Zatim je usledilo i dodatno objašnjenje kada je funkcionisanje svih starosnih kategorija kluba u pitanju;

- Dresove prvotimaca naslediće kadeti, a njihove naše najmlađe kategorije. Uz navedeno, organizovaćemo trening na kojem če sve naše starosne kategorije imati priliku da treniraju sa prvotimcima koji će pomagati i razgovarati sa svojim naslednicima. Biće to Sloga kakvu svi želimo da vidimo u našem Miloševcu. Uskoro ćemo vršiti i upis novih članova u naše najmlađe kategorije i pozivamo sve roditelje da dovedu svoje mališane koji će imati prilike da upoznaju sve prvotimce što će za njih predstavljati nezaboravno iskustvo.

Za kraj:

- Biće postavljena i donatorska kutija od koje će se nabaviti materijal za farbanje tribina i klupskog objekta. Garantujemo da Sloga više nikada neće nazadovati ni na jednom polju, a za tako nešto potrebni ste nam Vi. Hajde da počenom već od ove nedelje, da radovanje stigne u Miloševac. Savaki čovek koji može da pomogne, potreban nam je, a mi ćemo se odužiti borbom i krvlju za grb kluba. 

Foto: FK Sloga Miloševac

Podrška je sada neophodna

 

Nešto veliko se sprema u Miloševcu. Ostaje nada da će to i navijači prepoznati i svojim prisustvom omogućiti da fudbal u Miloševcu krene koracima "od sedam milja".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading