LAVOVI TE ZOVU: Pridruži se timu i oseti snagu zajedništva! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv nekadašnjeg superligaša i osvajača nacionalnog kup takmičenja.

LAVOVI TE ZOVU: Pridruži se timu i oseti snagu zajedništva! (VIDEO)

Foto: FK Železnik 1930

Fudbalski klub Železnik 1930 u sezoni 2004/05 stigao je do pehara namenjenog osvajaču tadašnjeg Kupa Srbije i Crne Gore. U velikom finalu na stadionu u Humskoj ulici "lavovi" su pogotkom Dejana Rađenovića u poslednjim trenucima meča savladali Crvenu zvezdu rezultatom 1:0 čime je ostvaren najveći uspeh u dosadašnjoj klupskoj istoriji.

 

Nakon što je ekipa ispisala zlatne stranice sportskog kolektiva, usledila su turbulentna vremena, a ekipa sa popularnog "malog Poljuda" u ovom momentu se takmiči u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" i u predstojeća tri prvenstvena meča pokušaće da dostignu i prestignu ekipu Bežanije i time se domognu višeg ranga takmičenja, Prve beogradske lige - "grupa A".

Istovremeno klub mnogo pažnje poklanja radu sa mlađim kategorijama od kojih se očekuje da budu nosioci nekog novog sastava koji će vratiti klub u vrh srpskog fudbala. Tim povodom, Železnik 1930 je putem svoje zvanične Instagram stranice pozvao svu decu koja žele da postanu deo "lavova", da se priključe treninzima.

U video spotu, klub je istakao sve ono što je u prethodnom periodu učinjeno na poboljšanju uslova rada i slobodno se može reći da u ovom momentu klub sa stadiona "Jusa Bulić" ima uslove na kojima bi im pozavideli i mnogobrojni superligaši.

 

 

Svi koji žele da svoju fudbalsku karijeru započenu upravo u redovima "lavova", dodatne informacije mogu dobiti putem telefona +381 62 339 369, ili na mail adresu: office@fkzeleznik1930.com.

Foto: FK Železnik 1930

Pridruži se timu i oseti snagu zajedništva

 

Kada je reč o prvom timu Železnika 1930, kao što je već rečeno, oni će pokušati u finišu šampionata da izbore plasman u viši rang takmičenja, a do kraja takmičarske 2022/23 sezone ostali su im mečevi protiv BUSK-a i Šumadinca iz Bečmena na gostujućem terenu, dok će u pretposlednjem kolu na "malom Poljudu" gostovati Borac iz Progara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading