KO KAŽE DA ZNANJE I SPORT NE MOGU ZAJEDNO? Mladi fudbaler pored uspeha na terenu, priznanja osvaja i na takmičenjima iz fizike!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.05.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za primer...

KO KAŽE DA ZNANJE I SPORT NE MOGU ZAJEDNO? Mladi fudbaler pored uspeha na terenu, priznanja osvaja i na takmičenjima iz fizike!

Foto: FK Brodarac

Fudbalski klub Brodarac sa Starog sajmišta pored uspeha prvog tima koji se takmiči u okviru Srpske lige Beograd, veliku pažnju poklanja i mlađim kategorijama.

 

Kadetski sastav novobeogradskog fudbalskog kolektiva takmiči se u okviru Kadetske lige Srbije i u ovom momentu nakon 27 odigranih prvenstvenih mečeva, zauzima šestu poziciju na tabeli sa skorom od 11 pobeda, šest remija i deset poraza. U poslednja tri takmičarska kola ekipa će gostovati Čukaričkom, a nakon susreta protiv ekipe OLE iz Borće, u poslednjem prvenstvenom kolu gostuju Partizanu, a na osnovu trenutnog stanja na tabeli, slobodno se može reći da će upravo ekipa sa stadiona "podno tramvajskog mosta" i odlučivati o novom kadetskom šampionu Srbije.

Jedan od članova kadetske selekcije Brodarca, jeste i Nikola Stefanović.

Foto: FK Brodarac

Matematičar u kopačkama - Nikola Stefanović

 

Reč je o sedamnaestogodišnjem fudbaleru koji pored sjajnih partija na "zelenom tepihu" pohađa i Matematičku gimnaziju u Beogradu, a uz to je nedavno na republičkom takmičenju iz fizike osvojio i prvu nagradu.

Stefanović je dobar primer svim mladima da škola i fudbal mogu ići "ruku pod ruku" i da se može biti uspešan u oba segmenta života.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading