FENJERAŠ NE STREPI UOČI GOSTOVANJA U PIROTU: Radnički nije nedodirljiv - trener Đorđević zna kako da se suprotstavi "novom prvoligašu"!

Autor:

Sport

12.05.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlije u Pirot ne odlaze sa "belom zastavom".

FENJERAŠ NE STREPI UOČI GOSTOVANJA U PIROTU: Radnički nije nedodirljiv - trener Đorđević zna kako da se suprotstavi "novom prvoligašu"!

Foto: FK Budućnost Popovac

Ekipa Car Konstantina, poslednjeplasirani tim istočne grupe srpskoligaškog karavana, u nedelju gostuje na terenu velikog favorita, Radničkom iz Pirota.

 

I pored činjenice da su u dosadašnjem delu takmičenja osvojili svega četiri boda, popularni "carevi" u poslednje vreme ne pružaju tako loše partije. U prethodnom periodu ostvarili su pobede protiv Vlasine rezultatom 2:0, u Kupu grada Niša savladali su OFK Niš 3:1, da b i nedavno u istom takmičenju deklasirali Palilulac sa ubedljivih 6:0. Istovremeno su poraženi u mečevima protiv Jedinstva iz Paraćina (2:4) i Dunava iz Prahova (1:2), ali su i u navedenim susretima tokom prvog perioda igre pružili zapažene partije.

Ekipa Radničkog se nalazi na deobi prvog mesta sa GFK Dubočicom sa 57 bodova. Igraju fanstastičan fudbal pod vođstvom trenera Gorana Lazarevića i sa velikim ambicijama ulaze u svaki susret. Na prethodnih pet susreta imaju dva trijumfa (Jedinstvo Paraćin 4:0 i Timok 1919 2:0), isto toliko remija (GFK Dubočica 1:1 i Dunav Prahovo 0:0) i jedan poraz (SFS Borac Paraćin 1:0).

Foto: FK Radnički Pirot

Dom pirotskih fudbalera - stadion "Dragan Nikolić"

 

- Srpska liga Istok. 26. kolo:

Radnički (Pirot) - Car Konstantin (Niš)

Stadion: "Dragan Nikolić"

Datum: Nedelja, 14. maj

Početak: 16.30 časova

Strateg Car Konstantina Predrag Đorđević je uoči predstojećeg meča istakao:

- Igramo protiv ekipe koja budući "drugoligaš". Po meni to je tim koji igra najbolji fudbal, tačno znaju šta rade i dobro su organizovani. Idemo dosta oslabljeni, mislim da je ovo za moje igrače lepa prilika da se pokažu, da se odigra jedna zanimljiva utakmica, što čvršće, što jače - započeo je svoje izlaganje strateg Car Konstantina i dodao:

- U poslednjih mesec, mesec i po dana ima dosta pozitivnih stvari kod nas. Nije sve tako crno. U Paraćinu smo igrali fenomenalno prvo poluvreme i protiv Dunav Prahova smo pokazali borbeni duh. Ni Radnički Pirot nije nedodirljiv, izgubili su neke važne utakmice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading