KRAJ JE TEK KADA GA "ODSVIRA" NEMANJA MATIĆ: Igrač više i dva penala nisu bila dovoljna gostima da stignu do trijumfa! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki favorit nije uspeo da stigne do bodova u rodnom mestu reformatora srpskog jezika.

KRAJ JE TEK KADA GA "ODSVIRA" NEMANJA MATIĆ: Igrač više i dva penala nisu bila dovoljna gostima da stignu do trijumfa! (FOTO GALERIJA)

Foto: Žarko Sokić

Fudbaleri Vuka iz Tršića u okviru 25. runde Opštinske lige Loznica dočekali su velikog favorita iz Paskovca, ekipu koja i dalje figurira kao jedan od glavnih kandidata za plasman u doigravanje za popunu višeg ranga takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

 

Sportski kolektiv iz Tršića nije imao imperativ pobede, ali nakon uspeha u prethodne dve takmičarske runde protiv Granita iz Radalja (3:0) i lozničkog Gradilišta (4:1), domaćin je želeo da nastavi sa pozitivnim ostvarenjima, a vetar u leđa dali su im navijači koji, ne samo da su u velikom broju prisustvovali ovom meču, već su navijanjem tokom svih 90 minuta napravili atmosferu koje se ne bi postideli ni klubovi mnogo viših rangova takmičenja.

U rezultatskom smislu, susret za fudbalere Vuka nije mogao bolje da počne. Već u drugom minutu tribine stadiona u Voćnjaku su eksplodirale, a vođstvo domaćoj ekipi doneo je Vladan Simić

Momci u narandžasto-crnoj sportskoj opremi ipak nisu uspeli da stečenu prednost sačuvaju do odlaska na odmor, a strelac pogotka za ekipu Paskovca bio je Vladimir Molerović u posednjim trenucima prvog poluvremena sa bele tačke.

Novi šok domaćin je doživeo na početku drugog poluvremena. Jedanaesterac i crveni karton za čuvara mreže ekipe iz Tršića obeležili su uvodne minute nastavka susreta. Vladimir Molerović je još jednom bio precizan "sa kreča", doveo svoju ekipu do prednosti i uz činjenicu da su u tom momenut fubaleri Paskovca imali igrača više u polju, činilo se da je pitanje pobednika već rešeno.

Upornost i istrajnost isplatili su se domaćinu i ekipa Vuka je u drugom minutu nadoknade vreemna uspela da stigne do poravnanja rezultata preko Nemanje Matića, čime je "slađi deo kolača" ipak ostao u Tršiću.

 

- Opštinska liga Loznica, 25. kolo:

Vuk (Tršić) - Paskovac (Paskovac) 2:2 (1:1)

Stadion: u Voćnjaku

Stralci: V. Simić 2`, N. Matić 90`; V. Molerović 45`(11.m), 47`(11.m)

U narednom 26. kolu lozničkog opštinskog takmičenja, ekipa Vuka gostuje u Stupnici domaćem Jadru, dok će Paskovac na svom igralištu dočekati sastav Stolica iz Krupnja.

Sva dešavanja sa susreta Vuka i Paskovca, svi ljubitelji nižih liga i sporta uopšte, imaće priliku da vide u petak 19. maja u najnovijem izdanju emisije "Niže lige Srbije", samo na portaku "Republika.rs".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading