ČAS FUDBALA POPOVČANA: Timok sve bliži nižem rangu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.05.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaječarci se nisu dobro proveli na gostovanju u Popovcu.

ČAS FUDBALA POPOVČANA: Timok sve bliži nižem rangu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost Popovac

Fudbaleri Budućnosti iz Popovca su u Sportskom centru "Oliver Jevtić" dočekali Timok 1919 iz Zaječara u okviru 26. kola Srpske lige Istok.

 

Silovit start Popovčana koji već u 6. minutu stižu do pogotka. Odbrana Timoka 1919 je napravila grešku i lopta dolazi Mladenovića koji je ostao u poziciji "jedan na jedan" sa golmanom Jovanovićem i mreža se zatresla prvi put. Samo dva minuta kasnije domaći su imali priliku da dupliraju prednost kada je Nikolić izveo slobodan udarac, ali je Jovanović sjajno intervenisao.

Nastavili su fudbaleri Budućnosti da terorišu protivničku odbranu, držali posed i slobodno može da se kaže plesali po terenu. To se isplatilo u 21. minutu kada su domaći povisili prednost na 2:0. Miletić je načinio sjajan prodor po levoj strani i uposlio Stojkovića koji je

bio precizan.

Zaječarci nisu našli način da probiju bedem koji je zacementirao Boban Stanković i nisu stvorili niti jednu šansu. Potpuna dominacija igrača Budućnosti, kojih je bilo svuda po terenu, a u 37. minutu dolaze do novog gola. Stojanović šalje dugu loptu do Miletića koji je opet imao prodor po levoj strani i poslao pas do Mladenovića u peterac koji je postiže drugi pogodak na susretu.

Međutim, mukama Timoka nema kraja. U finišu poluvremena Popovčani stižu do novog pogotka. Defanzivci Zaječaraca opet prave grešku i Miljković dolazi do lopte na desnoj strani terena i na drugu stativu pronalazi Stojkovića kojem nije bilo teško da još jednom matira Zaječarce.

 

Ples domaćih fudbalera nastavio se i u drugom delu. Već u 49. Minutu Đorđević je prosledio loptu Miletiću, a on nakon solo prodora po desnoj strani, šutirao i uz pomoć Jovanovića postiže peti pogodak.

Samo četiri minuta kasnije nemilosrdni Popovčani stižu do novog pogotka. Nikolić je uputio pas kroz sredinu za Petrovića, koji izlazi "jedan na jedan" sa Jovanovićem, ali
je prvi šut odbranio golman Timoka, da bi se lopta vratila mladom Petroviću i ovog puta bio precizan za velikih 6:0.

Gosti su došli do počasnog pogotka u 76. minutu iz prve prave prilike. Denić je prodro po desnoj strani i u vatru bacio Jeremića koji je bio na ivici kaznenog prostora, šutirao je, a Stamenković je bio nemoćan.

Do kraja susreta igrači Budućnosti su zatvorili sve prilaze ka golu i priveli meč kraju.

- Srpska liga Istok, 26. kolo:

Budućnost (Popovac) - Timok 1919 (Zaječar) 6:1 (4:0)

Stadion: Sportski centar "Oliver Jevtić"

Strelci: Mladenović 6`, 37`. Stojković 21`, Stojković 45`, Miletić 49`, Petrović 53`; Jeremić 76`

Nakon ovog susreta ekipa Budućnosti sa 50 osvojenih bodova drži treću poziciju na tabeli, dok se Zaječarci nalaze na korak od ispadanja. Sa svega 21 bodom na kontu drže pretposlednju poziciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading