MORAVA NOSI SVE PRED SOBOM: Velikoplanjani brojali do osam!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demonstracija moći u Velikoj Plani.

MORAVA NOSI SVE PRED SOBOM: Velikoplanjani brojali do osam!

Foto: FK Morava Velika Plana

Nakon promenljivih partija koje su pružali na startu prolećnog dela šampionata, fudbaleri Morave iz Velike Plane vezali su i treći uzastopni trijumf, a ono što posebno može da raduje trenera Zdenka Mufa, jeste činjenica da je ekipa za 270 minuta igre čak 14 puta tresla protivničke mreže.

 

U okviru 22. kola Zone Podunavsko-šumadijske, u Velikoj Plani ekipa Morave je do vrha napunila mrežu Borca 1932 iz Ralje. Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon četvrt sata igre kada je golovima Popovića i Đokića domaći sastav stekao dva gola prednosti. U 21. minutu Morava stiže do trećeg pogotka, a sopstvenu mrežu zatresao je Milošević. 

Golom Radića u 35. minutu domaćin je stekao četiri gola prednosti čime je najavljena prava katastrofa gostujućeg sastava.

Gde su stali u prvom, domaći igrači nastavljaju i u drugom poluvremenu. Drugim pogotkom Radića u 52. minutu po peti put se tresla mreža kolektiva iz Ralje, a do kraja susreta u listu strelaca su se upisali i Golubović u 60. i 75. minutu, da bi "tačku na i" stavio Pančić u 78. minutu susreta.

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Može biti zadovoljan ostvarenjima u finišu šampionata - Zdenko Muf

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 22. kolo:

Morava (Velika Plana) - Borac 1932 (Ralja) 8:0 (4:0)

Stadion: Gradski stadion u Velikoj Plani

Gledalaca: 100

Sudija: Aleksandar Stanković (Kostolac)

Stgrelci: Popović 5, Đokić 13, Milošević 21(a.g.), Radić 35, 52, Golubović 60, 75, Pančić 78

Morava (Velika Plana): Antić, Pančić, Vučković, M. Pavlović, Golubović, Jančić (Šarković), Đokić, A. Veljković, A. Maksimović (Jocić), Radić, Popović.

Borac 1932 (Ralja): Dobrić, Kovačević, Milošević (Vujić), Miljković, Stojković, LAlič, Šuleić, Marković (Stojanović), Jevtić, Stojiljković, Reljić (Pavlović).

Ovim trijumfom fudbaleri Morave popeli su se na šestu poziciju tabele zonskog ranga takmičenja, a priliku da nastave uspešni niz imaće narednog vikenda kada će gostovati u Stamnici ekipi Rudara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading