ZAZVONILA ŠAMPIONSKA ZVONA: Plasman u viši rang je već obezbeđen - niko ne zna gde su krajnji dometi kolektiva iz Vrela!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih će se tek čuti...

ZAZVONILA ŠAMPIONSKA ZVONA: Plasman u viši rang je već obezbeđen - niko ne zna gde su krajnji dometi kolektiva iz Vrela!

Foto: FK Vrelo Sport

Početkom meseca septembra 2015. godine prvi put su se uključili u srpska klupska takmičenja. Te sezone u okviru Opštinske lige Ub sa stoprocentnim učinkom i gol koeficijentom 95:5 dominantno su stigli do prve pozicije i plasmana u viši rang takmičenja.

 

I naredne dve sezone, preskakali su jedan, po jedan stepen takmičenja, a kroz Međuopštinsku ligu Kolubara i Kolubarsku okružnu ligu doživeli su svega jedan poraz (OFK Jabučje 0:1-17. marta 2018. g..), čime su se domogli četvrtog ranga srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Sada, nakon pet sezona provedenih u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, četiri kola pre kraja ovosezonskog takmičenja, ekipa Vrelo Sporta obezbedila je prvo mesto i šampionsku titulu kojom overava plasman u viši rang takmičenja i od naredne jeseni kreće u žetvu bodova u okviru Srpske lige Zapad.

U okviru 22. kola zonskog ranga takmičenja ekipa Vrelo Sporta gostovala je u Petkovici gde je slavila u duelu protiv domaćeg Cera rezultatom 2:0. Strelci za gostujuću ekipu bili su Marko Đurđević i Nemanja Branković i navedenim ostvarenjem klub j stekao nedostižnu bodovnu prednost čime je obezbeđen plasman u viši rang takmičenja.

 

 

- Zona Kolubarsko-mačvanska, 22. kolo:

Cer (Petkovica) - Vrelo Sport (Vrelo) 0:2

Stadion: FK Cer, Petkovica

Stralci: M. Đurđević i N. Branković za Vrelo Sport

Tokom dosadašnjeg šampionata, Vrelo Sport je zabeležilo 16 pobeda, jedan remi i tri poraza, a do okončanja uspešne sezone predstoje im mečevi protiv OFK Divca i Kačera na domaćem terenu, kao i gostovanja Radničkom u Klupcima i Železničaru u Lajkovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading