NAVIJAČI PARTIZANA U TRANSU! Grobari dočekali SJAJNE vesti!

Autor:

Sport

17.05.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Studentski centar će eventualnu majstoricu odigrati u beogradskoj Areni.

NAVIJAČI PARTIZANA U TRANSU! Grobari dočekali SJAJNE vesti!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana doživeli su neočekivan poraz u prvom meču četvrtfinala AdmiralBet ABA lige od Studentskog centra u Pioniru (83:84).

Crno-beli će sada morati da vade fleke na revanšu u Podgorici (četvrtak, 19.00), a ako ostvare pobedu eventualnu majstoricu odigraće u beogradskoj Areni.

Na zvaničnom sajtu AdmiralBet ABA lige objavljena je informacija koja će oduševiti grobare, te će navijači Partizana u ponedeljak od 20 časova ponovo moći da napune Arenu i daju vetar u leđa četi Željka Obradovića. Naravno, ako crno-beli slave u drugoj utakmici i vrate seriju u Beograd.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i košarkaši Partizana

 

Podsetimo, Studentski centar je prvi meč sa Partizanom dobio sa 84:83 pošto je Zvonimir Ivišić ubacio 22 poena uz 13 skokova, a Flečer Magi dodao još 16 pogađajući uglavnom iza linije za tri poena.

Šta vi mislite, da li će Partizan proći Studentski centar ili ćemo prisustvovati velikom iznenađenju već u četvrtfinalu AdmiralBet ABA lige?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading