DRASTIČAN POTEZ GROBARA! Navijači Partizana IZDALI SAOPŠTENJE: Protiv Reala kao NIKADA DO SADA!

Autor:

Sport

04.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Željka Obradovića juri plasman na fajnal-for, ali će četvrti susret sa "kraljevskim" klubom proteći u neobičnoj atmosferi.

DRASTIČAN POTEZ GROBARA! Navijači Partizana IZDALI SAOPŠTENJE: Protiv Reala kao NIKADA DO SADA!

Foto: Starsport

Spektakularno predstavljanje igrača Partizana u Štark areni

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 igraju četvrti meč plej-of serije Evrolige protiv Reala iz Madrida.

Susret je na programu u beogradskoj Areni, a i pored ogromne važnosti, ostao je u senci užasne tragedije i masakra koji se desio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

S tim u vezi, oglasili su se i navijači Partizana koji su izdali saopštenje i najavili da neće biti pesme tokom prvog poluvremena utakmice protiv Reala.

- Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana

 

Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je  u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet.

Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan! - piše u saopštenju navijača Partizana.

Podsetimo, u velikoj tragediji koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" život je izgubilo osam đaka i radnik obezbeđenja. Jedan od učenika ove škole naoružan je došao u ustanovu i presudio svojim vršnjacima i čuvaru, te je zavio čitavu zemlju u crno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading