OTPRATILI SMO GA NA NEBO, UMESTO DA JE ON NAS IZ RIBNIKARA U SREDNJU ŠKOLU: Dirljiva pisma đaka posvećena čuvaru Draganu

Autor:

Hronika

04.05.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa osmehom na licu si nam ulepšavao dan pozdravom, navodi se u pismu posvećenom čika Draganu.

OTPRATILI SMO GA NA NEBO, UMESTO DA JE ON NAS IZ RIBNIKARA U SREDNJU ŠKOLU: Dirljiva pisma đaka posvećena čuvaru Draganu

Foto: ST/Nemanja Pančić, republika

Dečak Kosta Kecmanović pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio osmoro učenika, među kojima 7 devojčica i jednog dečaka, kao i čuvara škole.

Tokom noći, kao i današnjeg dana, ljudi se skupljaju ispred škole "Vladislav Ribnikar" kako bi odali počast žrtvama monstruoznog masakra.

Među brojnim detaljima, kao što su bili omiljeni predmeti žrtava, nalaze se i plišane igračke, cveće, kao i sveća, a uz to su i pisma mališana koji su išli u ovu školu i koja su posvećena čuvaru Draganu Vlahoviću, kog je Kosta prvog ubio pucajući mu u glavu sa udaljenosti od četrnaest metara.

Sudeći i po pismima đaka, čuvar Dragan bio je miljenik učenika, zbog toga je i ispraćen uz mnogo lepih i dirljivih reči.

Pismo posvećeno čuvaru Draganu
 

- Nažalost smo došli do trenutka gde treba da otpratimo tebe do neba, umesto da otpratiš ti nas iz Ribnikara u srednju školu. Ti si bio osoba koja je uvek bila tu da pomogne svakom detetu. Uvek sa osmehom na licu si nam ulepšavao dan pozdravom. Čika Dragane, nećemo nikad zaboraviti kako si nam pružio pomoć - navodi se u jednom od pisama koje je ostavljeno uz sveće i cveće ispred OŠ "Vladislav Ribnikar".

Foto: republika

Pismo posvećeno čuvaru Draganu

Kako piše u posveti koja je namenjena čuvaru Draganu, biće upamćen kao pravi heroj.

- Ne mogu da verujem da ću otići u školu u kojoj tebe i tvog toplog pozdrava više nema - napisano je u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading