BIO JE MONSTRUOZNO DETE, DETE ZLO! Potresan govor majke čija ćerka je bila na spisku: ON JE ROĐENI UBICA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

BIO JE MONSTRUOZNO DETE, DETE ZLO! Potresan govor majke čija ćerka je bila na spisku: ON JE ROĐENI UBICA! (VIDEO)

Foto: republika

Dečak Kosta Kecmanović (13) juče je ubio devet i ranio sedam osoba.

Građani, kao i đaci osnovnih i srednjih škola obučeni u crno okupljaju se ispred škole Vladislav Ribnikar kako bi odali poštu ubijenima u stravičnom masakru.

Jedna majka, vidno potresena je vikala u masi da je Kosta zlo.

- Znala sma dečka, bio mi je u kući, sklonite te laži, roditelji su razgovarali sa njim, nije bio zlosatvljan - rekla je majka čija je ćerka bila na Kostinom spisku.

- Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete - rekla je žena.

Ona je krioz suze rekla da je njena ćerka bila na njegovom spisku.

Takođe, tražila je sve vreme kroz suze da se skine transparent ispred škole na kom piše da treba da se razgovara sa decom.

- Nije mi ga žao uopšte - naglasila je.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Tuzni covek

04.05.2023 15:49

Na zalost. Saosecam i slazem se sa majkom sa snimka. Jako je tesko. Nemam reci. Monstruozno

Boris

04.05.2023 16:07

Slažem se sa ovom majkom ali bi je isto i pitao da li je ona naucila cerku da ne treba zlostavljati i rugati se drugoj i drugacijoj deci. Da li njena cerka i ona kao roditelj imaju neku odgovornost?

Dejan

04.05.2023 18:42

@Boris - Tako je. Ona mora da ima i osecaj za druge i da shvati da je ruzno vaspitala svoju decu i da brani roditelje koji rade istu stvar. Kosta nije imao iskustva i nije video izlaz iz tog pakla. Ne treba joj se toliko davati znacaj i njenim izjavama cini mi se.

Dusan Madic

04.05.2023 19:55

@Dejan - Šta rade nastavnici i pedagozi u školi ?ljudi od struke gde su oni bili ? Valjda škola služi i za vaspitanje dece,za ovo ljudino bi trebao do kraja života da tuca kamen na golom otoku ,sramota je da mu nalaziš opravdanja za ovaj zločin a naročito da kriviš roditelje.