ŠOK U BEOGRADU: Bivši Zvezdin fudbaler PRELAZI u Partizan!

Autor:

Sport

27.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi potres u prestonici Srbije.

ŠOK U BEOGRADU: Bivši Zvezdin fudbaler PRELAZI u Partizan!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Ognjen Vranješ, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, od narednog leta će nositi dres Partizana.

Kako saznaje "Telegraf", defanzivac bi u ponedeljak trebao da stigne u Beograd, na završne pregovore sa čelnicima crno-belih, a ako sve prođe kako treba, Vranješ će potpisati ugovor sa Partizanom.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Beograd stiže kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa turskim Hatajsporom istekao, a sa crno-belima će ugovor potpisati u sredu ili četvrtak, naravno pod uslovom da se nešto ne izjalovi u poslednji čas. U prvi mah je Vranješ odbijao da pređe u Partizan, ali je na kraju popustio, pa ćemo ga gotovo izvesno naredne sezone gledati u prestonici.

On je svoju karijeru započeo u Borcu iz Banjaluke, a zatim je 2009. godine prešao u Crvenu zvezdu. Tu se zadržao dve godine, ali je uglavnom vreme provodio na pozajmicama, u Napretku i Šerifu. Ukupno je za crveno-bele odigrao samo četiri prvenstvena meča.

Foto: Tanjug/AP

Ognjen Vranješ u dresu Bosne i Hercegovine

Posle toga ga je put odveo u Krasnodar, a između ostalog, igrao je i za atinski AEK, Anderleht, Sporting Hihon, Šarloa, kao i za nekoliko turskih klubova.

Jasno je da će ovaj prelazak izazvati pravi potres u domaćem fudbalu, a poznato je koliko su delije osetljive na fudbalere koji obuku dres Partizana nakon što su igrali za Zvezdu. Jedino što Vranješa može da spasi jeste činjenica da u klubu iz Ljutice Bogdana nije ostavio veći trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Realno

27.05.2023 12:34

Najdublji trag je ostavio u Karleusi, da se ne lazemo

Mika

27.05.2023 14:42

Jeste da nije košarka nego fudbal, ali da citiram Mutu Nikolića - svi dovode pojačanja, a mi oslabljenje.