KATAI ILI RIKARDO? Ostala je samo jedna VELIKA BITKA večitih do kraja Superlige - odluka pada u Novom Sadu?

Autor:

Sport

21.05.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asovi crveno i crno-belih u trci za velikim priznanjem.

KATAI ILI RIKARDO? Ostala je samo jedna VELIKA BITKA večitih do kraja Superlige - odluka pada u Novom Sadu?

Foto: Starsport

Duel Gomeša i Kataija

Partizan će do kraja takmičenja u Mozzart Bet Superligi Srbije odigrati još dve utakmice, a centarfor crno-belih Rikardo Gomeš ima veliki motiv da u velikom stilu okonča prvenstvo.

Naime, golgeter sa Zelenortskih Ostrva nalazi se na čelu liste strelaca domaćeg šampionata sa 18 postignutih pogodaka i vodi bitku sa "desetkom" Crvene zvezde Aleksandrom Kataijem za priznanje najboljeg strelca.

Popularni Magiko za sada je na koti 17, a propustio je da zatrese mrežu Radničkog 1923 u subotnjem remiju na "Čika Dači" - 1:1.

Sa druge strane, Afrikanac večeras od 19 časova ima priliku da protiv Vojvodine na "Karađorđu" podeblja svoj učinak i napravi odlučujuću prednost nad večitim rivalom.

Podsetimo da će srpski šampiona u poslednjem kolu ugostiti Novi Pazar na proslavi šampionske titule, što će biti poslednja šansa za "majstora iz Srbobrana" da ugrozi sjajnog Gomeša...

Podsećanja radi, 31-godišnji špic je minule takmičarske godine bio najbolji strelac Superlige sa 29 datih golova, a da li će odbraniti status "prve haubice", videćemo kroz narednih sedam dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading