KATASTROFA U HUMSKOJ: Partizan ostaje BEZ Evrope?

Autor:

Sport

26.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred finiš šampionata.

KATASTROFA U HUMSKOJ: Partizan ostaje BEZ Evrope?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Radničkog 1923 i Vojvodine remizirali su na stadionu "Čika Dača" rezultatom 2:2 (1:1), u okviru 32. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a novosadska "stara dama" je ovim bodom pretekla Partizan na tabeli.

Republika

Foto: Printscreen/Sofascore

Tabela plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije

Na taj način, crno-beli će ostati bez plasmana na evro-scenu, ako završe ispod četvrtog mesta, a Kup Srbije osvoji neka od ekipa van "top 4".

"Parni valjak" ima šansu da se opet nađe ispred "lala", ako ostane neporažen na 170. večitom derbiju, a dešavanja iz Humske možete da pratite uživo na našem portalu.

Iz ugla Partizana, izgleda da će ključno biti gostovanje upravo u Novom Sadu, 21. maja, naravno uz rasplet u našem najmasovnijem takmičenju.

Voša je u dva navrata gubila u Kragujevcu, a izjednačenje i bod doneo joj je Filip Malbašić u 88. minutu susreta.

Radničkom je prednost doneo Milunović već u 4. minutu duela, a poravnao je Zukić u 18. Pecelj je pogodio u 54, ali je Vojvodina ipak na kraju izbegla poraz.

U okviru treće runde plej-ofa na stadion "Karađorđe" stiže Voždovac, najmlađi tim Evrope, dok Radnički 1923 ide na noge Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading