KOŠMAR CRNO-BELIH TRAJE: Grobari SAHRANILI Partizan!

Autor:

Sport

21.04.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se situacija promeniti ostaje da se vidi.

KOŠMAR CRNO-BELIH TRAJE: Grobari SAHRANILI Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana u nezavidnoj su situaciji.

Crno-beli nalaze se na četvrtom mestu Superlige Srbije sa 57 osvojenih bodova i pred start plej-ofa za TSC-om i Čukaričkim zaostaju pet bodova, dok Vojvodini beže samo tri.

Ni Novi Pazar sa 50 bodova nije daleko, pa bi posrtanje tima iz Humske moglo da bude istorijsko i ako se četa Igora Duljaja ne probudi iz košmara mogla bi da ostane bez Evrope sledeće sezone.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

U prilog Partizanu ne ide ni potencijalna kazna koju bi klub mogao da zaradi zbog ispada navijača na meču protiv Čukaričkog i zbog koje bi kapije Humske na predstojećem večitom derbiju (sreda, 26. april) mogle da budu zatvorene.

Ipak, jedan detalj posebno "bode oči". Partizan je poslednja dva poraza doživeo od Čukaričkog (1:0) i Vojvodine (2:1), a sva tri gola na ovim mečevima crno-belima su dali bivši igrači kluba iz Humske!

Strelac za Čukarički bio je Đorđe Ivanović koji je u dresu Partizana odigrao 70 utakmica na kojima je postigao 17, a namestio osam golova i uspeo je da osvoji dva Kupa.

Republika

Foto: Starsport

Ivanović je bio koban po Partizan

 

Za Vojvodinu su pogađali Filip Malbašić koji je za crno-bele odigrao 25 mečeva i dao dva gola i Nemanja Nikolić koji je sa Partizanom osvojio jedan Kup, upisao 36 utakmica, postigao osam pogodaka i imao deset asistencija.

Kada se ovo uzme u obzir deluje da su grobari sahranili Partizan, a da li će se problemi crno-belih nastaviti i u plej-ofu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading