OTKRIVENO ZNAČENJE KRSTANOVE NOSILJKE: Veljko Ražnatović izveo sina iz porodilišta uz moćnu SIMBOLIKU, u sve umešan Arkan! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.04.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naježićete se od moćne simbolike koja je mnogima promakla!

OTKRIVENO ZNAČENJE KRSTANOVE NOSILJKE: Veljko Ražnatović izveo sina iz porodilišta uz moćnu SIMBOLIKU, u sve umešan Arkan! (FOTO)

Foto: E Stock

Veljko Ražnatović izveo je sina Krstana i suprugu Bogdanu iz porodilišta sa jedne privatne klinike na Novom Beogradu. Sin Svetlane Cece Ražnatović sa sobom je poneo nosiljku i sve što je potrebno za malog Krstana, međutim, ono što je mnogima promaklo jeste simbol na nosiljci koji asocira na njegovoj pokojnog oca, Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, na nosiljci koju je Veljko nosio može se videti slika mladunčeta tigra, što je svojevremeno bio Arkanov zaštitnički znak.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Veljko Ražnatović nosi nosiljku sa Arkanovim simbolom

Mladunče tigra je, naime, počelo da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, a isti taj tigar gostovao je u Cecinom spotu za pesmu "Monotonija".

Takođe se i Ražnatovićev sin Veljko na društvenim mrežama potpisivao kao "ArkTigar". Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta ju je Arkan doneo bivšem direktoru Beo Zoo vrta, Vuku Bojoviću.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Ceca sa tigrom

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović porodila se carskim rezom na Arkanov rođendan, 17. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

21.04.2023 18:20

Mnogo glupo ime za jednu bebu